“Θέλω να σας πάρω ένα… 100” (φωτογραφίες και βίντεο)

03

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της κ. Πολυτίμης Μεταξά για την δωρεά του περιπολικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ραφήνας. Ο Διοικητής του Τμήματος κ. Δημήτρης Δελτσίδης παρουσίασε το ολοκαίνουργιο περιπολικό στην κ. Μεταξά και αποκάλυψε ότι στην πρώτη επικοινωνία τους η κ. Μεταξά του είπε χαρακτηριστικά “θέλω να σας πάρω ένα 100”.

Πλέον η επιθυμία της πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο με το περιπολικό να αποτελεί στολίδι για το Τμήμα. Μάλιστα, όταν τέθηκε το ζήτημα απόκτησης του φάρου του περιπολικού είπε στον Διοικητή να πάρει το καλύτερο γιατί όπως και στον γιο της, τους άρεσαν πάντα τα καλύτερα.

02

Η κ. Μεταξά αφού ευχαρίστησε τον κ. Δελτσίδη και το Α.Τ. Ραφήνας, τόνισε την ανταπόκριση που έχει η ίδια από την Αστυνομία κάθε φορά που χτυπά ο συναγερμός στο σπίτι της και δήλωσε ότι στο μέλλον θέλει να πραγματοποιήσει και άλλη μία παρόμοια κίνηση.

Στην συνέχεια ο Διοικητής κ. Δελτσίδης της παρέδωσε την τιμητική πλακέτα δείχνοντας την ευγνωμοσύνη όλου του Τμήματος λέγοντας ότι “όμοια κίνηση δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά” και την ευχαρίστησε ξανά για την γενναιόδωρη πράξη της.

07

Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ μέρους του ίδιου και του Δήμου τις ευχαριστίες στην κ. Μεταξά και τον Διοικητή Δ. Δελτσίδη δήλωσε ότι η κ. Μεταξά έχει πραγματοποιήσει δωρεά και στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου η οποία πέρασε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί σε ποιον τομέα θα χρησιμοποιηθεί το χρηματικό ποσό που τους δώρισε.

08

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός του Δημάρχου Ραφήνας – Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, οι Αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Μπουρνούς και Αντώνης Παλπατζής, ο Πρόεδρος του Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Γεώργιος Ορκόπουλος, ο  πατήρ Γεώργιος Κωνσταντακόπουλος αλλά και συγγενείς της κ. Μεταξά.

09

06

10

05


11

Χρήστος Ιωάννου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.