Πουλάει(;) σε Αμερικάνους ο Κοντομηνάς

u039au03bfu03bdu03c4u03bfu03bcu03b7u03bdu03acu03c2

Πρόταση από ΗΠΑ για τον ALPHA
Για δεύτερη φορά μέσα σε ελάχιστο διάστημα ο Δημήτρης Κοντομηνάς φαίνεται να βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μεγάλη πρόκληση.

Μετά την πώληση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha στον κολοσσό του RTL, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του καναλιού της Κάντζας κατά το πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ έγινε αποδέκτης πρότασης για την εκ νέου πώληση του τηλεοπτικού σταθμού.

Το γεγονός ότι ο Alpha έχει καταφέρει σε μια δύσκολη οικονομικά (και όχι μόνο) συγκυρία να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, καταγράφοντας παράλληλα οριακή κερδοφορία, έχει μετατρέψει τη ραδιοτηλεοπτική επιχείρηση Κοντομηνά σε πολύφερνη νύφη. Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά.. ενδιαφέρουσα πρόταση, που όμως κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Με βάση τα σημερινά δεδομένα, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Δημήτρη Κοντομηνά να μη συζητά, στην παρούσα φάση, την πώληση του καναλιού της Κάντζας. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν συνεχιστεί η ανοδική πορεία που καταγράφει ο Alpha σε όλα τα επίπεδα δεν θα εξεταστεί εκ νέου και αυτή, αλλά και άλλες προτάσεις που ενδεχομένως θα φτάσουν στο γραφείο του Δημήτρη Κοντομηνά.
– από το Secret των Παραπολιτικών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.