Υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης και Αναφοράς Προβλημάτων Πολιτών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου

Η εφαρμογή «ClicknSpot» παρέχει στους δημότες Ραφήνας – Πικερμίου ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναφοράς προβλημάτων θέτοντας το δημότη και το δήμο σε άμεση αλληλεπίδραση με σκοπό τη δημιουργία ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης»,…

η οποία θα διευκολύνει τόσο τη ζωή των δημοτών όσο και τη δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης του δήμου στα αιτήματα των δημοτών του.

Με τη χρήση του ClicknSpot οι δημότες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του δήμου με ταυτόχρονη κοινοποίηση στη δημοτική Αρχή και σκοπό την άμεση κινητοποίησή της.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Καταγγελία για πεταμένους σορούς κλαδιών και σκουπιδιών (φωτό)

Οι αναφορές των δημοτών καταχωρούνται αυτόματα στη διαχειριστική πλατφόρμα του δήμου, η οποία αποτελεί τμήμα της εφαρμογής , και οι δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη δημοτική Αρχή μέσω του «ClicknSpot» (π.χ. ημερομηνία επιδιόρθωσης κατεστραμμένου τμήματος οδοστρώματος).

Επιπλέον με το ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των ενδιαφερομένων σημείων, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κ.λπ που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν σε δημότες και μη.

Δείτε ακόμα:  Δύο, δωρεάν rapid tests σε Παλλήνη και Γέρακα