Τα σπαραχτικά λόγια γνωστών καλλιτεχνών στο Μανώλη Τζιράκη! (Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας)

Από χτες το βράδυ «μαύρισε» το Facebook στην είδηση του ξαφνικού θανάτου του Μανώλη Τζιράκη! Δεκάδες τραγουδιστές, μουσικοί, φίλοι, όσοι γνώριζαν τον γνωστό σκηνοθέτη, δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από την ζωή!

1634959

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας! «Έφυγε» από την ζωή πάνω που διάνυε την καλύτερη της φάση! Όσοι είχαν μιλήσει μαζί του τις τελευταίες ώρες πριν γίνει το κακό (ανακοπή καρδιάς είναι οι πρώτες ενδείξεις) δεν έκρυβε το πόσο χαρούμενος είναι. Τα τελευταία χρόνια δεν είχε περάσει και λίγα σε προσωπικό επίπεδο. Βιώνοντας όμως πλέον την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία μαζί με την σύζυγό τους και το μωράκι τους! Προχτές το βράδυ σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του στο govastileto.gr , δεν μπορούσε να πιστέψει, γελώντας και ο ίδιος με το χαμό που προκάλεσε το τελευταίο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε με την Έφη Θώδη (Εμείς οι βλάχοι όπως λάχει)!

Δυστυχώς όμως στα 42 του χρόνια ο Μανώλης Τζιράκης «έφυγε» για την Γειτονιά των Αγγέλων. Προκαλώντας την θλίψη σε όλους μας όσους τον γνωρίζαμε.

Πολλοί ήταν αυτοί που συνεργάστηκαν μαζί του και θέλησαν να μοιραστούν τα τελευταία σπαρακτικά λόγια στον φίλο τους, τον αδερφό τους, τον σκηνοθέτη τους, όπως θα τον θυμούνται πάντα.

643643643364-600x368

Γιώργος Τσαλίκης:

“Μόλις τελείωσα τη συναυλία μου στο Λονδίνο… Έμαθα ότι έφυγες λίγο πριν ανέβω στη σκηνή… στην αρχή με έλουσε κρύος ιδρώτας και μετά δεν ένιωθα τίποτα… Πήγα έκανα τη δουλειά μου…Είσαι σκύλος εσύ, μου έλεγες πάντα…δε μασάς…” Γύρισα στο δωμάτιο… Ησυχία …σκέψεις ακανόνιστες που έρχονται βροχή, εικόνες …αναμνήσεις …
Άρχισα να σου γράφω αυτό και ξαφνικά δε σταματάω τα δάκρυα μου φιλαράκι μου .. 15 χρόνια τόσα γυρίσματα, κούραση, στιγμές, άγχος ιδέες, meeting, ΠΑΝΤΑ βρίσκαμε την άκρη και πάντα γινόταν κάτι ιδιαίτερο που μας έμενε αξέχαστο …
Και στο τέλος …γέλια …
Πόσο γελάσαμε ρε φίλε?
πόσο?
Τι να πρωτοθυμηθώ ?
Γιατί ρε Μάνο μου τοσο νωρίς ?
Αυτό το άγχος το γ@μ@μενο σε σκότωσε… Σκέφτομαι το γιο σου …
Που δε θα μεγαλώσει δίπλα σου να καταλάβει πόσο ιδιαίτερος άνθρωπος ήσουν… Το γύρισμα εδώ τελείωσε …
Για πάντα …
Μόνο δάκρυα…
Κι έμεινα να κοιτάζω την πλάτη σου όπως φεύγεις ..
Καλό ταξίδι φίλε μου… Αντίο …”.

1425504604-3a51f0cca751969462eca63a2044214b

Λευτέρης Πανταζής:

“Καλημέρα, όσο μπορεί να είναι αυτή, όταν φεύγει από την ζωή ένας τέτοιος άνθρωπος. Μια ψυχή που συνεχώς χαμογελούσε, που μας έκανε όλους να θέλουμε να είμαστε μαζί του. Η χαρά της ζωής, που δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή μας…αλλά στο μυαλό μας δεν έφυγες ποτέ. Καλό ταξίδι σκηνοθέτα μου. Καλό ταξίδι φίλε μου. Καλό ταξίδι Μανώλη μας… Αναπαύσου”

Νίκος Βουρλιώτης:

“Αντίο σε έναν γλυκό άνθρωπο, έναν ασταμάτητο εργάτη. Δημιουργό των 10 απ’ τα δημοφιλέστερα video clips μας, έναν ήρεμο και χαρισματικό συνεργάτη που ήξερε πάντα να χαμογελά!!!
Αντίο Μανώλη Τζιράκη,R.I.P. Manolo”

Πέτρος Ίμβριος:

“Τι να πω ρε γαμώτο;Κάτι τέτοιες στιγμές νιώθουμε πραγματικά μικροί…….!!!!!!
Ανούσια πολλά από αυτά που κυνηγάμε κ μικροπρέπειες που μας κάνουν τόσο γελοίους..
Καλό ταξίδι φίλε μου Μανώλη Τζιράκη!
Σ ευχαριστώ για τις συνεργασίες μας κ για τον άψογο χαρακτήρα κ την αγάπη σου!!!”

Πάνος Καλίδης:

“Πραγματικά το σοκ είναι πολύ μεγάλο κάλο παράδεισο σε έναν μοναδικό σκηνοθέτη κ άνθρωπο με φοβερή ψύχη… Ότι κ να γράψω λίγο… Καλή δύναμη στην οικογένεια!!”

Νάνσυ Αλεξιάδη:

“Είχα την τύχη να συνεργαστώ με έναν μεγάλο σκηνοθέτη του είδους του μα πάνω απ’ολα με έναν άνθρωπο με όλη τη σημασία της λέξης. Μαζί γιορτάσαμε την παρουσίαση του τραγουδιού πριν λίγο καιρό και χάρηκα που τον είδα και κανονίζαμε την επόμενη συνεργασία μας.Τι να πει κανείς όταν η μοίρα παίζει τέτοια παιχνίδια..Τα συλλυπητήρια μου και κουράγιο στην οικογένεια του. Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω. Θα σε θυμάμαι πάντα, καλό παράδεισο…”

Σάσα Μπάστα:

“Υπάρχουν στιγμές που ότι και να πεις και να γράψεις δεν βρίσκεις τις κατάλληλες λέξεις να περιγράψεις τα συναισθήματά σου. Καλό ταξίδι Μανώλη μου. Θα σε θυμάμαι και θα σε έχω μέσα στην καρδιά μου για πάντα!

MASTER TEMPODimitra StogianniManolis Tzirakis

xristou vc 2012 06 01

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.