Χρήστος Μουλλάκης : “Ο σεβασμός κερδίζεται”

Τις πόρτες του σπιτιού του μας άνοιξε ο ποδοσφαιριστής της Θύελλας Ραφήνας, Χρήστος Μουλλάκης μιλώντας μας για την μέχρι τώρα καριέρα του, για την ζωή του, τα όνειρα του και την ζωή μετά το ποδόσφαιρο…

Του Στέλιου Ανδρικάκη

Πες μας λίγα πράγματα για την μέχρι τώρα καριέρα σου.

“Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών στις ακαδημίες της Τριγλίας Ραφήνας και έκανα το ντεμπούτο μου στην ανδρική ομάδα στα 15 μου. Στην ομάδα αυτή έπαιξα μέχρι τα 18 μου χρόνια όπου θεωρώ ότι ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά.

moulakis triglia

Μετά έκανα την πρώτη μου μεταγραφή στην ΠΑΕ Προοδευτική το 2004/2005 όπου έπαιξα στη δεύτερη εθνική κατηγορία.Την επόμενη χρονιά δόθηκα δανεικός στον Περαμαϊκό για ένα χρόνο και μετά ξανά δανεικός για ένα χρόνο στην Αθηναϊδα . Το 2007 γύρισα πίσω στην Τριγλία όπου και έμεινα μέχρι το 2010 και έπειτα έφυγα τον Ιανουάριο με μεταγραφή για ΑΟ Μυκόνου. Το καλοκαίρι του 2011 επέστρεψε ξανά μέχρι και το 2014 με επόμενο σταθμό στην καριέρα μου να είναι η Αγία Παρασκευή, το πέρασμα μου από εκεί ήταν σύντομο και από τον Ιανουάριο του 2015 αποτελώ μέλος της ομάδας της Θύελλας Ραφήνας.”

moulakis proodeutikimoulakis agparaskeui

Είναι μεγάλη η αλλαγή από τα κίτρινα(Τριγλία) στα πράσινα(Θύελλα);

“Κακά τα ψέμματα, η Τριγλία είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου όσο αφορά και την ποδοσφαιρική μου καριέρα και της εξωγηπεδική ζωή λόγω των φίλων που έκανα τόσα χρόνια. Έχω ζήσει σίγουρα πολλές καλές και κακές στιγμές αλλά αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου και των σχέσεων των ανθρώπων που αναπτύσσονται μέσα σε αυτό. Δεν νιώθω περίεργα με την μεταγραφή μου στην Θύελλα γιατί από μικρό παιδί έχω ως γνώμονα ότι ο σεβασμός κερδίζεται. Και ξέρω ότι τόσα χρόνια έχω κερδίσει τον σεβασμό όχι μόνο των δύο ομάδων αλλά όλων των φιλάθλων της Ραφήνας. Αυτός θεωρώ ότι είναι ο λόγος που παρόλο που αποτέλεσα πολλά χρόνια αρχηγός της Τριγλίας ,η Θύελλα ήθελε να με φέρει στην οικογένεια της. Απο κει και πέρα έχω μάθει να λειτουργώ ως επαγγελματίας και το μοναδικό που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους που έχει. Και χάρηκα που κατέκτησα μαζί της το Κύπελλο μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες με την Τριγλία .”

Ήταν περίεργο που το πρώτο σου παιχνίδι με την Θύελλα έστω και φιλικό ήταν κόντρα στην Τριγλία ;

“Ποδοσφαιρικά, βάση συναισθημάτων ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου, όμως το μόνο που κρατάω είναι ότι μπαίνοντας αλλαγή με χειροκρότησε όλος ο κόσμος της Ραφήνας βάση αυτού που ανέφερα για τον σεβασμό που έχει να κάνει πιστεύω με το ήθος και τον χαρακτήρα ενός ποδοσφαιριστή .”

Πώς είναι η συνεργασία με την Θύελλα μέχρι τώρα και πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου στην ομάδα;

“Θεωρώ ότι εντάχθηκα πολύ γρήγορα στην οικογένεια της Θύελλας, η οποία αποτελείται από πολύ καλούς και σοβαρούς ανθρώπους και με βοήθησαν τα μέγιστα στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου και την προσπάθεια που έκαναν να με εντάξουν στο δυναμικό τους και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ από μεριάς μου είναι ότι θα βοηθήσω τα μέγιστα για να επιστρέψει η ομάδα στην Γ´Εθνική. Όσο για το μέλλον μου είναι άγνωστο αλλά αυτό που με νοιάζει αυτή την στιγμή όπως προείπα είναι να εκπληρώσουμε όλους μας τους στόχους για φέτος.”

tsigkoulis moulakis

Τι σκέφτεσαι να κάνεις όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και αποσυρθείς από την ενεργό δράση;

“Σίγουρα έχω πολλά στο μυαλό μου αλλά ένας από τους βασικούς στόχους που θέλω να εκπληρώσω είναι να ασχοληθώ με την προπονητική. Εκτός της εντός συνόρων εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα θα ήθελα να φύγω και στο εξωτερικό ώστε να διευρύνω τις γνώσεις μου και να γνωρίσω και διαφορετικές φιλοσοφίες πάνω στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι όσα περισσότερα μαθαίνεις τόσα περισσότερα έχεις να προσφέρεις.”

moulakis mykonos

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.