Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 7 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα συνεχιστούν και θα αποφασίσετε να αλλάξετε την τακτική σας. Θα δαπανήσετε χρήματα περισσότερο για τη διασκέδαση της οικογένειάς σας. Ο σύντροφός σας θα εκδηλώσει τη ζήλεια του για σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αλλαγή των καθημερινών σας παραστάσεων θα σας βοηθήσει στις επαγγελματικές σας αποφάσεις. Διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας και αποφύγετε τις υπερβολές. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί ανανέωση και ρίσκο χωρίς να φτάσετε στα άκρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει νέες προοπτικές. Στα οικονομικά σας θα χρειαστεί να είστε περισσότερο προσεκτικοί και μην τα αφήνετε όλα στην τύχη. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι σταθερή, αλλά θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περισσότερο θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα και θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και αυτό θα σας δημιουργήσει μικρές εντάσεις με το σύντροφό σας, ο οποίος θα είναι αδιάφορος με την καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ
Μια επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν τελικά θα βρει το δρόμο της και θα σας λύσει αρκετές δυσκολίες. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν προσωρινά, αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε. Η αισθηματική σας ζωή σας κρύβει εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική ρουτίνα θα σας κουράσει και θα αναζητήσετε νέες προοπτικές, αλλά χωρίς επιτυχία. Ένα κοντινό σας πρόσωπο θα σας ενισχύσει οικονομικά, αλλά με γκρίνια. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα ανακαλύψει πράγματα που του κρύβετε.

ΖΥΓΟΣ
Η σταθερότητα της εργασία σας θα σας βοηθήσει να καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις που έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα. Θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, αλλά θα είναι αρνητικό για τα συναισθήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μείωση των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σας δημιουργήσει περισσότερο άγχος και θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις σας. Μια νέα συμφωνία σας ανοίγει νέες προοπτικές, αλλά στο μέλλον. Θα πρέπει να αποφασίσετε την πορεία της αισθηματικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας, αλλά δεν θα είναι σίγουρα τα αποτελέσματα. Οι σπατάλες της προηγούμενης περιόδου θα σας φέρει εκνευρισμό, περισσότερο με το σύντροφό σας και θα πρέπει να αναβάλλετε κάποια σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν με συνεργάτες σας και θα προσπαθήσετε να πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και θα αλλάξετε τη στάση σας. Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν και με το σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια αναταραχή στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να πάρετε αυστηρές αποφάσεις. Θα αναζητήσετε χρήματα για να καλύψετε υποχρεώσεις σας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί προσοχή και υπομονή.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα προσπαθήσετε να αποφύγετε περισσότερες ευθύνες στην εργασία σας και αυτό θα σας αναγκάσει να συγκρουστείτε με τους συναδέλφους σας. Θα δαπανήσετε χρήματα για τη διασκέδασή σας τα οποία θα σας λείψουν αργότερα. Η αισθηματική σας ζωή θα είναι στάσιμη.

astrologio.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.