Αυτές τις περιοχές προτείνει η Κατ. Αδαμοπούλου να παραχωρηθούν από τον Ο.Λ.Ρ στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου


Μεγάλη συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Polis,και στον Δημοσιογράφο Παναγιώτη Δρίβα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας κα. Κατερίνα Αδαμοπούλου.


Ανάμεσα σε άλλα, η κα. Αδαμοπούλου ερωτήθηκε για την παραχώρηση χερσαίας ζώνης από τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας στον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου, απαντώντας ότι η δική της εισήγηση, που προτίθεται να κάνει σύντομα είναι, να παραχωρηθεί το Κόκκινο Λιμανάκι και το Πάρκο Καραμανλή .

Αναλυτικά η κα. Αδαμοπούλου δήλωσε:

«Ναι. Προτίθεμαι να κάνω σύντομα εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού. Χωρίς να θέλω να προκαταλάβω αποφάσεις, θα εισηγηθώ να παραχωρηθεί το Κόκκινο Λιμανάκι και το Πάρκο Καραμανλή. Υπό την αίρεση ασφαλώς η εισήγησή μου να γίνει δεκτή από το ΔΣ και το ΤΑΙΠΕΔ.

Θεωρώ δε ότι το σύμβολο για τον Δήμο Ραφήνας είναι το Κόκκινο Λιμανάκι και υπό αυτό πρίσμα θα το προτείνω. Εξάλλου και επί Δημαρχίας Πιστικίδη και πριν αναλάβω τον ΟΛΡ σε ανύποπτο χρόνο είχα πει ότι ο Δήμος Ραφήνας χρειάζεται έστω μια παραλία που να του ανήκει, να έχει έξοδο προς τη θάλασσα.»


Διαβάστε επίσης