Αμάν βρε Θανάση (Αδαμόπουλε)!


Τη στιγμή που όλοι συζητάνε για απόντες και για «συγκαλύψεις», ο Θανάσης Αδαμόπουλος αν και απών έγινε πάλι πρωταγωνιστής στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου!

Πως τα καταφέρνει, μόνο εκείνος ξέρει!

Σε μια εποχή μάλιστα που υπάρχει πολύ τροφή  για το θέμα της διαδοχής στην παράταξή του και πολλοί μιλούν για «δαχτυλίδια», «δίδυμα» και «3Β, 2Α κ.ο.κ.». Εκείνος παρότι συνεχίζει τις απουσίες όπως είπαμε, λόγω επαγγελματικών κυρίως υποχρεώσεων, την Τρίτη έγινε θέμα συζήτησης στο δσ.

Όταν έφθασε η ώρα για το νέο λογότυπο του Δήμου, Πιστικίδης και Μπουρνούς ανέφεραν πως την επιτροπή αποτελούσαν εκτός από εκείνους οι Αδαμόπουλος, Λουκάτος και Σπαντούρος και πως η τελική επιλογή του συγκεκριμένου λογότυπου ήταν ομόφωνη.

Μάλιστα αποκάλυψαν πως τη στιγμή που πάρθηκε η τελική απόφαση για το ποιο σήμα θα παρουσιαζόταν στο δημοτικό συμβούλιο, για ψήφιση, εκείνος απουσίαζε, του μίλησαν τηλεφωνικώς, του περιέγραψαν προφανώς πως ήταν κι εκείνος έδωσε την εγκρισή του. Τώρα πως το είδε τηλεφωνικά, δεν γνωρίζω να σας είπω.

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως όταν πήρε τον λόγο ο Δαμιανός Φαφούτης, είπε πως η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη διότι πολύ απλά ο Αδαμόπουλος δεν ήταν παρών, απλά ενημερώθηκε από το τηλέφωνο. Προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία τόσο του Δημάρχου, όσο και του Πιστικίδη, οι οποίοι επέμεναν πως ο Αδαμόπουλος ήταν σύμφωνος και γι αυτό δεν σηκώνουν κουβέντα!

Αμάν βρε Θανάση!

 

Διαβάστε επίσης