Ανοίγει με νέα διεύθυνση! Ποιό είναι αυτό το μαγαζί στην πλατεία της Ραφήνας;


Με το που έφυγε το καλοκαιράκι, άρχισαν οι μεγάλες αλλαγές σε αρκετά μαγαζιά στο κέντρο της Ραφήνας. Κι όταν λέμε μεγάλες αλλαγές, εννοούμε πως αλλάζουν χέρια.

Όπως έχετε καταλάβει υπάρχει έντονη κινητικότητα στην πιάτσα και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν. Νέα αφεντικά έρχονται, παλιοί φεύγουν, γίνεται «παιχνίδι» στην τοπική αγορά. Το τελευταίο νέο;

Το «Μπριζολάδικο» της κεντρικής πλατείας, μας αποχαιρέτησε όπως όλα δείχνουν και οι νέοι ιδιοκτήτες, οι οποίοι έρχονται από το λιμάνι, ξεκίνησαν τις εργασίες για να φτιάξουν το δικό τους μαγαζί.

Οι ταμπέλες με το… «ανοίγουμε υπό νέα διεύθυνση και νέα επωνυμία, προσεχώς» έχουν τοποθετηθεί ήδη κι όπως αντιλαμβάνεστε είναι θέμα χρόνου να γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος, που μπαίνει κι αυτό στην διαδικασία της επιβίωσης σε μια αγορά που αντιμετωπίζει πλείστα προβλήματα.

Λυπηρό είναι βέβαια για μια επιχείρηση που κλείνει και δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμεναν, τη στιγμή που ο κόσμος ψάχνει για δουλειά. Από την άλλη όμως είναι καλό που γίνονται νέες προσπάθειες, από ανθρώπους που έχουν όρεξη, διάθεση και μεράκι για δουλειά.

Επίσης να σημειώσουμε πως οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στην αγορά της Ραφήνας, να μην κάνουν τα λάθη των προηγούμενων.

Διαβάστε επίσης