Δήμαρχος με βραβείο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο Ηλίας Ψινάκης (φωτό)

Δήμαρχος Μαραθώνα με βραβείο από το Γενικό Επιτελείο Στρατού είναι πλέον ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο ίδιος ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα από την τιμή που του έγινε όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες και τα σχόλια του στα social media.

Μάλιστα πέρα από την συνάντηση του με τον Αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή για την βράβευση του είχε και μια ευχάριστη έκπληξη αφού συνάντησε στα σκαλιά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Για τον Α/ΓΕΣ σημείωσε στο σχόλιο του: «Με τον Αρχηγό Στρατού Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή που ενώ πήγα να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή και βοήθεια του Στρατού στον Μαραθώνα, με τίμησε δίνοντας μου το μετάλλιο του Αρχηγού του Στρατού και στα καπάκια με άφησε κάγκελο με την πρόθεση του να βοηθήσει στα αντίστοιχα πρόβληματα όλων των Δήμων της#amphictyonyofancientgreekcities🇬🇷Χίλια ευχαριστώ Στρατηγάρα μου!
Εκτός από πατριώτης και λεβέντης είσαι και εξαίρετος συνεργάτης!»

Ο ίδιος για την συνάντηση του με τον Α/ΓΕΕΘΑ έγραψε:

«Στην επίσκεψη μου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πέτυχα το “Super Κομμάντο” και καλό μου φίλο Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α. Ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη Π.Ν. που γύρναγε από άσκηση και τα είπαμε βιαστικά στα σκαλοπάτια.
Είναι “Θεός” ο Αρχηγός…Respect!🇬🇷»

 

Με τον Αρχηγό Στρατού Στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή που ενώ πήγα να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη συμβολή και βοήθεια του Στρατού στον Μαραθώνα, με τίμησε δινοντας μου το μετάλλιο του Αρχηγού του Στρατού και στα καπάκια με άφησε κάγκελο με την πρόθεση του να βοηθήσει στα αντίστοιχα πρόβληματα όλων των Δήμων της #amphictyonyofancientgreekcities🇬🇷 Χίλια ευχαριστώ Στρατηγάρα μου! Εκτός από πατριώτης και λεβέντης είσαι και εξαίρετος συνεργάτης!

A post shared by Ilias Psinakis – Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) on

Πηγή: armynow.net

[pro_ad_display_adzone id=”84538″ ajax_load=”1″ popup=”1″ popup_close_btn=”0″ delay=”1″ popup_auto_close_time=”7″]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.