Ελαστικά Ν. Κισλιτζή: Αγορά ελαστικών με εγγύηση ενός έτους

Το κατάστημα της Νίκης Κισλιτζή και οι συνεργάτες της, είναι κοντά στους πελάτες κι αυτό το αποδεικνύουν συχνά πυκνά. Είτε με προσφορές, είτε με δώρα και εκπτώσεις, είτε με την εξυπηρέτηση όλο το 24ωρο.

Με την αγορά τεσσάρων ελαστικών Pirelli έχετε γραπτή εγγύηση για ένα χρόνο, για απεριόριστα χιλιόμετρα. Η απόκτηση της κάρτας εγγυάται την αντικατάσταση του ελαστικού που ενδεχομένως έχει υποστεί τυχαίες και μη επιδιορθώσιμες βλάβες μετά από κλατάρισμα, σύγκρουση σε πεζοδρόμιο ή άλλο εμπόδιο και πυρκαγιά.

Αφού ελεγχθεί  θα προβούν στην αντικατάσταση του ελαστικού που υπέστη τη ζημιά λαμβάνοντας υπόψη ότι η δωρεάν αντικατάσταση ισχύει μόνο για το ένα από τα ελαστικά που τοποθετήθηκαν και μέχρι 12 μήνες από την τοποθετησή τους.

Με την αγορά τεσσάρων ελαστικών GoodYear το πρόγραμμα εγγύησης καλύπτει οχήματα επιβατικά και 4Χ4 για ένα χρόνο ή για 20.000 χλμ από την ημερομηνία τοποθέτησης, ενώ ισχύουν οι ίδιοι όροι και οι ίδιες προϋποθέσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Επίσης στο κατάστημα θα βρείτε όλων των τύπων και εταιρειών ελαστικών αυτοκινήτων & moto. Στις ασυναγώνιστες τιμές συμπεριλαμβάνονται η τοποθέτηση, η ζυγοστάθμιση & καινούργιες βαλβίδες.

Τα ελαστικά Κισλιτζή βρίσκονται στο 24ο χλμ., στη Διασταύρωση Ραφήνας.

Τηλ. 2294075470

 

Δείτε επίσης
iRafina