Το Hollywood επέλεξε… Syros!

Διαβάστε το άρθρο του discovergreece για την μεγάλη επενδυτική πρόταση από το Hollywood και την ευκαιρία που θα έχει η Σύρος και τα νησιά μας!

Τα ελληνικά νησιά έχουν προσελκύσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των παραγωγών και των σκηνοθετών του Χόλιγουντ και υπάρχουν πολλές υπέροχες ταινίες που έχουν πυροβοληθεί στο Αιγαίο και τα Ιόνια νησιά, όπως το «Mamma Mia!», Το Μαντολίνο του Captain Corelli και το «The Guns of Navarone «.

Η νεώτερη ανακάλυψη της πιο διάσημης κινηματογραφικής βιομηχανίας στον κόσμο είναι το υπέροχο νησί της Σύρου, που βρίσκεται στο αρχιπέλαγος των Κυκλάδων. Η μοναδική ομορφιά του Αιγαίου σε συνδυασμό με την αρχοντιά και τη μεγάλη ιστορία του νησιού αποτελούν ένα από τα πιο εκπληκτικά τοπία για μια ταινία γυρίσματα.

Αναφέρεται ότι οι παραγωγοί της κινηματογραφικής βιομηχανίας είναι πρόθυμοι να επενδύσουν πάνω από 6,5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να δημιουργήσουν μόνιμες εγκαταστάσεις για τις νεότερες κινηματογραφικές παραγωγές.

Ο Στίβεν Μπερνστάιν, ένας από τους νεότερους και πιο φιλόδοξους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ, επισκέφθηκε τη Σύρο και ερωτεύτηκε την, χαρακτηρίζοντάς την ως «φυσικό στούντιο». Ενθουσιασμένος από τη φυσική του ομορφιά και την αρχιτεκτονική ιδιαιτερότητά του, βρήκε την ιδέα να γυρίσει νέες ταινίες στα αγαπημένα τοπία του νησιού.

Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα τελευταία νέα από τις εκπληκτικές ταινίες που θα πυροβοληθούν εκεί! Είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει τόσο τους παραγωγούς του Χόλιγουντ όσο και τους ντόπιους!

 

Διαβάστε επίσης