Οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Ραφήνας σας καλούν στην παράσταση που δίνουν στο εκκλησάκι του Αγ. Νικόλα


Tην Τετάρτη 24 Μαίου 2017 και ώρα 19.00 μ.μ στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ραφήνας, οι μαθητές της Γ΄Τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου, μας καλούν στην παράσταση «Η πόλη μας και η θάλασσά μας».


Γέλιο και δάκρυ, μνήμες και νοσταλγία για χαμένες πατρίδες, περασμένες εποχές, ανθρώπινες απώλειες και ένα πολύβουο λιμάνι μπλέκονται γλυκά στη μικρή περιπέτεια των μαθητών της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας.

Για την υπόθεση: «Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η κρίση που ξέσπασε στον Όλυμπο μεταξύ των θεών εκτονώθηκε, με σοβαρές όμως συνέπειες για την πόλη της Ραφήνας. Κάποιοι θεοί κατέβηκαν στην πόλη μας και αναστάτωσαν την καθημερινότητα των κατοίκων της. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο δέχονται πιέσεις για ανήκουστα θέματα, οι παραλίες δεν ησυχάζουν μέρα- νύχτα και στο λιμάνι γίνεται απίστευτο γλεντοκόπι»

Βλέπετε, αυτά συμβαίνουν, όταν οι εκπαιδευτικοί δεν ξεχνούν και οι μαθητές θέλουν να μάθουν. Για να δείτε τι συμβαίνει, ελάτε την Τετάρτη 24 Μαίου, ώρα 7.00 μ.μ στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ραφήνας, στην παράσταση «Η πόλη μας και η θάλασσά μας»

Σας περιμένουμε με χαρά.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 3ου Δημοτικού Ραφήνας «Χρυσόστομος Σμύρνης»

 

Δείτε επίσης
iRafina