Οι νικητές του διαγωνισμού για τα 2 αντίτυπα του βιβλίου «Αγάπη δηλητήριο» της Ρώσση -Ζαΐρη

Οι νικητές του irafina.gr που κερδίζουν τα 2 αντίτυπα από το βιβλίο της Ρένας Ρώσση -Ζαΐρη «Αγάπη δηλητήριο» είναι:

  • Μαρία Κατσαβου
  • Αντρέας Γεωργαντάς

Σημείωση

1) Εάν οι νικητές είναι από την Αθήνα, μπορούν να παραλάβουν το βιβλίο από το βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός, στην διεύθυνση, Εμμ. Μπενάκη 13 – 15, Αθήνα. Τα ονόματά σας βρίσκονται στη διάθεση των Εκδόσεων Ψυχογιός.
2) Εάν οι νικητές είναι από επαρχία μας αποστέλλετε μέσω email στο info@irafina.gr ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, και εμείς θα επικοινωνήσουμε με τις Εκδόσεις Ψυχογιός ώστε να λάβετε τα βιβλία με κούριερ.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Στέλλα γνωρίζει τον Ιάσονα. Κάνουν σχέση. Χωρίζουν.
Νομίζει πως τελείωσε μαζί του.
Κάνει λάθος!

Ο Ιάσονας δεν αποδέχεται τον χωρισμό, απλώνει πάνω της τα φαρμακερά του δίχτυα. Για να την εγκλωβίσει. Ως πού μπορεί να φτάσει άραγε για να ικανοποιήσει τον πληγωμένο του εγωισμό;

Ένα παραμυθένιο νησάκι του Αιγαίου, η Μαρμαρωμένη Βασιλοπούλα του∙ κι ένας φόνος. Μια αγάπη-δηλητήριο. Ένα μωρό. Πάθος και ζήλια. Κι η Στέλλα αναζητάει μια καινούργια αρχή, μακριά από τον άντρα που προσπαθεί να στοιχειώσει τη ζωή της. Ταξιδεύει σε μια θάλασσα από μυστικά. Μυστικά που μπερδεύουν ζωές, συναισθήματα, αποφάσεις, σχέδια. Μόνο που το καραβάκι της είναι χάρτινο. Και τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου είναι έτοιμα να το κλείσουν στην αγκαλιά τους…

Άραγε το πεπρωμένο είναι δική μας επιλογή ή παιχνίδι της μοίρας;

Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Η ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Νικόλαου Ρώσση, των φερώνυμων εκδόσεων, ενώ παππούς της ήταν ο φιλόλογος και συγγραφέας Ιωάννης Θ. Ρώσσης.

Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων, τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και το Lοndon Montessori Centre. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός, αλλά και ως υπεύθυνη εκδόσεων. Έχει γράψει 12 βιβλία για ενηλίκους και πάνω από 150 παιδικά βιβλία.

Το 2015 της απονεμήθηκε το Βραβείο Λογοτεχνίας από τον Όμιλο Γυναικών Πειραιά «Εξάλειπτρον» για το συγγραφικό της έργο, σε συνδυασμό με τη μεγάλη απήχησή του και τη διαδραστική της σχέση με τους αναγνώστες της, καθώς και το βραβείο κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία «Ο πιο ερωτικός χαρακτήρας», για το μυθιστόρημά της ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, το οποίο προβάλλεται σε τηλεοπτική σειρά.

Όλα τα μυθιστορήματά της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και έχουν πουλήσει πάνω από 400.000 αντίτυπα. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

Δείτε επίσης
iRafina