Κίνηση ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες από μια “άγνωστη” ραφηνιώτισα

Άλλη μια κίνηση ανθρωπιάς από μια ραφηνιώτισα που κατά καιρούς μας εκπλήσσει ευχάριστα, πότε με τις ευγενικές χορηγίες της, πότε με τις αγαθοεργίες της και πότε με την απλόχερη προσφορά της σε τούτο τον τόπο και όχι μόνο, έγινε σήμερα.

Οι περιπτώσεις πάμπολλες κι ας μην θέλει να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Πάντα χαμηλών τόνων το μότο της είναι “δεν θέλω καμία προβολή”.

Για άλλη μια φορά λοιπόν η συγκεκριμένη κυρία, έδειξε τις ευαισθησίες της σε ένα θέμα που αφορά τον τόπο μας και τον λαό μας. Κρατώντας πάντα την ανωνυμία της αποφάσισε να στείλει στους πρόσφυγες που έχουν έρθει στην πατρίδα μας και βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά, μεγάλες ποσότητες σε ψωμιά, τσουρέκια, παξιμάδια και νερά.

Δείτε ακόμα:  Ραφήνα: Το μεγάλο Πυροσβεστικό που "ξεγέλασε" τον χρόνο! (φωτό)

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκε η αστυνομία της περιοχής δια του διοικητή του τμήματος ασφαλείας Ραφήνας-Πικερμίου κου Δημήτρη Δελτσίδη, και ο δήμος δια του αντιδημάρχου κου Αντώνη Παλπατζή.

Σήμερα το μεσημέρι φορτηγάκι από τις Δράσεις “Πλησίον” ήρθε στη Ραφήνα, στο αρτοποιείο, του οποίου ο φούρναρης, πήρε “εντολή” να παρασκευάσει όλες αυτές τις ποσότητες με τα αρτοσκευάσματα, φόρτωσαν τις κούτες κι έφυγε για το λιμάνι του Πειραιά, αφού πρώτα ευχαρίστησαν τον άνθρωπο που προσφέρει μια τόση σημαντική βοήθεια στους πρόσφυγες.

Δείτε ακόμα:  Λαχτάρα σε παραλία της Αν. Αττικής! Παρασύρθηκε κοριτσάκι με φουσκωτό στρώμα - Το ίδιο και η μάνα και η γιαγιά!

Να τονίσουμε ότι εδώ και πολλά χρόνια οι Δράσεις “Πλησίον” βρίσκονται πάντα δίπλα σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας και τώρα τελευταία προσφέρουν την αμέριστη συμπαράστασή τους στους πρόσφυγες.