Το πλήρως ανανεωμένο Anastasia’s Pilates σας περιμένει στη Ραφήνα (φωτ.)

Το ανανεωμένο Anastasia’s Pilates στη Ραφήνα, είναι ένας φιλόξενος χώρος, που παραμένει σταθερός στις αξίες του με την ίδια αγάπη και σεβασμό προς τον ασκούμενο.

Προσφέρει εξατομικευμένη άσκηση με σύγχρονα όργανα pilates και εναλλακτικές θεραπείες από άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό. Και είναι το πρώτο studio για pilates στην περιοχή της Ραφήνας.

Φέτος το καλοκαίρι έγινε ανακαίνιση του χώρου, που σημαίνει ότι έγινε πιο φιλικός, πιο λειτουργικός και με μεγαλύτερες ανέσεις. Η Αναστασία βλέπει πάντα μπροστά στη δουλειά της, γι αυτό και μετέτρεψε το γυμναστήριο, για να αισθάνονται όλοι σαν «στο σπίτι» τους.

Να τονίσουμε ότι η μέθοδος Pilates είναι για όλους καθώς η μεγάλη γκάμα των ασκήσεων προσαρμόζεται κάθε φορά ανάλογα με τις ανάγκες του ασκούμενου ανάλογα με την ηλικία, το πόσο γυμνασμένος είναι, τα προβλήματα υγείας που μπορεί να έχει. Κάθε πρόγραμμα είναι μοναδικό, ενώ υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Όλες οι ασκήσεις Pilates πραγματοποιούνται είτε σε όργανα είτε χωρίς και βασίζονται σε 5 βασικές αρχές. Όσον αφορά τα όργανα δεν είναι τα συνηθισμένα που έχουμε δει στα γυμναστήρια. Διαθέτουν ειδικούς ιμάντες με αντίσταση αντισταθμιζόμενη με το βάρος του σώματος και τη δύναμη του κάθε ατόμου καθώς και βοηθού.

Ωστόσο στο Anastasia’s Pilates μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πολύ καλές τιμές, τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Ενημερωθείτε για όλα τα «πακέτα».

Anastasia’s Pilates

Έλλης Αλεξίου 1, Ραφήνα, τηλ.: 22940 26648

Διαβάστε επίσης