Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία του ζευγαριού στο Περιστέρι – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναμένεται να αποκαλύψει ο Διοικητής της Ασφάλειας, υποστράτηγος Χρήστος Παπαζαφείρης, για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγές ενημέρωσης, σύμφωνα με το bloko.gr, αναφέρουν πως πίσω από το διπλό έγκλημα του Περιστερίου, που έγινε στις 3 Φεβρουαρίου, με θύματα έναν 53χρονο και την 50χρονη σύζυγό του, κρύβεται ένα συμβόλαιο θανάτου. Στα χέρια της αστυνομίας είναι τόσο οι ηθικοί αυτουργοί όσο και οι εκτελεστές, που δέχθηκαν το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ, για την κάθε δολοφονία.

Ως κίνητρο για τα συμβόλαια θανάτου φαίνεται να ήταν το εμπόριο ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο κύκλωμα εμπλέκονται και Αλβανοί και Έλληνες υπήκοοι, με τους πρώτους να φέρονται ως εκτελεστές.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου θεωρείται μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέτοια η συλλογή στοιχείων και με σύγχρονες μεθόδους, που δεν άφησε κανένα άλλο περιθώριο σε εντολείς και εκτελεστές, παρά την ομολογία, κάτι μοναδικό στα χρονικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Έχουν ομολογήσει δύο περιπτώσεις ενώ εξετάζονται και άλλες ύποπτες δολοφονίες. Η ίδια εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών.

Το χρονικό του εγκλήματος

Οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία στο Περιστέρι μέσα στη νύχτα.

Είχαν πυροβολήσει το ζευγάρι. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο σύζυγός της έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγες ημέρες αργότερα.

Την ώρα του διπλού φονικού η κόρη του ζευγαριού είχε καταφέρει να κρυφτεί, ενώ οι δράστες χτύπησαν με τη λαβή του όπλου τον 20χρονο γιο ο οποίος υποφέρει από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης