Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα επανέλθει και θα έχετε χρόνο ανάπαυλας και ξεκούρασης. Τα οικονομικά σας που σας προβληματίζουν θα δείξουν μια στασιμότητα. Ο σύντροφός σας θα δείξει το ενδιαφέρον του για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προσπαθήσετε να δείξετε υπομονή στις εργασιακές σας εντάσεις με συναδέλφους σας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν με απρόσμενα χρήματα. Δώστε βάρος στην αισθηματική σας ζωή και αποφύγετε τις εντάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μικρές αλλαγές στην εργασία σας θα σας δώσουν νέες ευκαιρίες ανόδου. Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μικρές οικογενειακές εντάσεις θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τα σχέδια σας για αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο σύντροφός σας θα είναι εκνευρισμένος χωρίς λόγο.

ΛΕΩΝ
Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για την επαγγελματική σας πορεία. Ξαφνικά χρήματα θα σας δώσουν προσωρινές λύσεις και θα σας δώσουν ανάσες. Ο σύντροφός σας θα είναι πολύ κοντά σας και θα έχετε πολλές ευχάριστες προσωπικές στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μικρές εντάσεις θα υπάρξουν στην εργασία σας και θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά θα είστε στρυμωγμένοι. Ο σύντροφός θα περάσει μαζί σας προσωπικές του στιγμές.

ΖΥΓΟΣ
Μικρές επαγγελματικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε προσωρινές οικονομικές δυσκολίες. Μικρά αλλά υποχρεωτικά έξοδα θα σας εκνευρίσουν. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και δεν θα λείψουν οι εντάσεις μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας σταθερότητα θα σας βοηθήσει να θέσετε βάσεις για προσωπικές αλλαγές. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από μία καλή συμφωνία. Ο σύντροφός σας θα σας αποκαλύψει παλαιά γεγονότα τα οποία θα σας προβληματίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν είναι καλή περίοδος για επαγγελματικές αλλαγές. Οι ημέρες δείχνουν μια αρνητικότητα στις ελπίδες σας. Τα οικονομικά σας αν και στάσιμα θα σας προβληματίσουν. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις σε προσωπικά σας θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αν και τα επαγγελματικά σας έχουν μια σταθερή πορεία, θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε αλλαγές οι οποίες όμως δεν είναι απαραίτητες. Η αισθηματική σας ζωή θα περάσει στιγμές κρίσεις και εντάσεων. Να είστε περισσότερο επικοινωνιακοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα χρειαστεί χρόνο να πραγματοποιηθεί. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση και χρήματα από το παρελθόν θα έρθουν πίσω σε σας. Μην αμελείτε όμως την αισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας. Αρκετές θα είναι οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και αυτό θα σας προβληματίσει. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος και θα θέλει χρόνο.

Πηγή: astrologio.gr

Δείτε επίσης
iRafina