Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή 06 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ
Θα πρέπει να είστε περισσότερο υπομονετικοί στην εργασία σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και πιθανότατα να αναβάλετε ένα ταξίδι. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει τις αντιρρήσεις του για τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να υποχωρήσετε προσωρινά. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες και θα έχετε μια ροπή προς τη σπατάλη. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί μια αναθεώρηση και αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σταθερότητα στην εργασία σας θα κλονιστεί από εντάσεις με συναδέλφους σας. Θα δαπανήσετε χρήματα περισσότερο για προσωπική σας ικανοποίηση. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει θα απομακρυνθεί από κοντά σας χωρίς αιτία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα σας απασχολήσουν περισσότερο οικογενειακά ζητήματα και δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα οικονομικά σας θα είναι περιορισμένα και θα αυξηθούν τα έξοδά σας. Ο σύντροφός σας θα έχει μια εκνευριστική ηρεμία.

ΛΕΩΝ
Να περιμένετε ευχάριστα νέα για την πορεία των επαγγελματικών σας. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν αναπάντεχα, αλλά θα δαπανήσετε χρήματα για προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να γίνει περισσότερο θερμός προς εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα σας φέρουν στα όριά σας και θα αναζητήσετε νέες ευκαιρίες. Τα οικονομικά σας θα είναι στάσιμα και αυξημένες οι υποχρεώσεις σας. Η σχέση θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή αυτήν την περίοδο και προσέξτε για λάθη σας.

ΖΥΓΟΣ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας φέρει σε αδιέξοδα και θα επιδιώξετε επαφές με παλαιούς συνεργάτες σας. Οι οικονομικές πιέσεις της περιόδου θα σας φέρουν εντάσεις. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή αυτήν την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας άνοδος θα συνεχιστεί, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στην διαχείρισή της. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα ανησυχήσετε. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί από μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αναταραχές στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις για το επαγγελματικό σας μέλλον. Θα πάρετε χρήματα που σας οφείλουν από το παρελθόν και θα σας δώσουν προσωρινές λύσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι επιθετικός απέναντί σας χωρίς όμως αιτία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα τελικά θα δώσουν θετικά απο0τελέσματα. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά και οι υποχρεώσεις σας θα καλυφθούν χωρίς κόπο. Η αισθηματική σας ζωή θα πάρει χρώμα αφού θα αποφασίσετε να την ανανεώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί αυτήν την περίοδο στα επαγγελματικά σας ανοίγματα. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν χωρίς όμως να μπορέσετε να βρείτε άμεσες λύσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι απόμακρος από τα προβλήματά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ηρεμία θα επανέλθει στην εργασία σας, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας. Οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν θα σας προβληματίσουν, αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε και πολλά. Η σχέση σας θα περάσει μικρές εντάσεις, αλλά δεν θα έχουν διάρκεια.

Πηγή: astrologio.gr

Δείτε επίσης
iRafina