Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ
Οι εντάσεις στην εργασία σας θα συνεχιστούν με τους συναδέλφους σας. Κάποια μικρή οικονομική βελτίωση θα σας δώσει ανάσες. Μην παραμελείτε όμως την αισθηματική σας ζωή και πάρτε αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι κατάλληλη περίοδος για εργασιακές αλλαγές. Αποφύγετε όμως μεγάλα ρίσκα και να λειτουργείτε με πρόγραμμα. Ο σύντροφός σας θα χρειαστεί οικονομική βοήθεια και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καθυστερήσεις στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας φέρουν προσωρινές εντάσεις. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα αυτήν την περίοδο και προγραμματίστε μικρές αποδράσεις με το σύντροφό σας τον οποίον έχετε αμελήσει τελευταία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχολούν θα μπουν σε μια σειρά. Ένα πιθανό νομικό θέμα, θα τελειώσει σχετικά εύκολα και θα βρεθεί λύση. Οι γκρίνιες όμως του συντρόφου σας θα φέρουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ
Μια προσπάθεια για επαγγελματική αλλαγή τελικά θα έχει αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα ισορροπήσουν, αλλά θα πρέπει να δείξετε υπομονή. Ο σύντροφός σας θα σας εκπλήξει ευχάριστα εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ηρεμία στην εργασία σας θα δώσει χρόνο να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές. Τα οικονομικά μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά μην παρασύρεστε και ενθουσιάζεστε. Ο σύντροφός σας, σας έχει μια έξυπνη πρόταση.

ΖΥΓΟΣ
Μια νέα πρόταση εργασίας είναι στο προσκήνιο. Τα οικονομικά σας θα δείξουν μικρή αλλά σημαντική βελτίωση. Μικρές όμως εντάσεις θα έχετε με το σύντροφό σας, περισσότερο για θέματα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μικρές εντάσεις στο χώρο εργασίας σας θα σας φέρουν στα όρια. Κάποιες οικονομικές ανάσες θα σας βοηθήσουν να καλύψετε βασικές ανάγκες. Ο σύντροφός σας θα είναι πιο ζεστός, αλλά κριτικός απέναντί σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως μια προαγωγή στην εργασία σας να αναπτερώσει τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν την επαγγελματική σας άνοδο. Μια νέα γνωριμία θα σας εντυπωσιάσει, αλλά θα σας βάλει σε μπελάδες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μια μικρή ανάπαυλα θα σας βοηθήσει στα επαγγελματικά. Νέα σχέδια θα μπουν σε εφαρμογή, με οικονομικές όμως συνέπειες. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός και θα έχει απαιτήσεις με οικονομικό όμως κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέες επαγγελματικές ιδέες θα βάλουν σε μπελάδες την εργασία σας. Ο σύντροφός σας δεν θα έχει καλή διάθεση για τις αποφάσεις σας και οι διαφωνίες ίσως να φτάσουν στα όρια της σχέσης σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Την επαγγελματική σας σταθερότητα δεν θα ακολουθήσουν τα οικονομικά σας. Ο σύντροφός σας θα ανακαλύψει μυστικά του παρελθόντος σας και θα κινδυνέψει η σταθερότητα της σχέσης σας με σκηνές ζηλοτυπίας.

Πηγή: astrologio.gr

Δείτε επίσης
iRafina