Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ
Τα οικογενειακά σας θέματα θα σας αναγκάσουν να πραγματοποιήσετε βασικές αλλαγές στην οικία σας. Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Ο σύντροφός σας θα σας προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα επιχειρήσετε να γεφυρώσετε τις διαφορές με τους συνεργάτες σας αλλά χωρίς επιτυχία. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας βάλουν σε μπελάδες. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί προσοχή και έξυπνους χειρισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μικρές αναταράξεις στην εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις. Θα πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί. Χρήματα που περιμένετε να φτάσουν στα χέρια σας θα έχουν μια μικρή καθυστέρηση και αυτό θα σας δημιουργήσει νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί με τους συναδέλφους σας και να μην είστε απόλυτοι στις αποφάσεις σας. Τα οικονομικά σας θα είναι περιορισμένα. Ο σύντροφός σας θα είναι εκνευρισμένος χωρίς κάποια αιτία.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν από αναπάντεχα χρήματα. Ο σύντροφός σας θα είναι πιο θερμός απέναντί σας και περισσότερο εκδηλωτικός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας αναζήτηση θα στεφθεί με επιτυχία, αρκεί να πάρετε πρωτοβουλίες. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά με δυσκολίες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας δώσει μια χείρα βοηθείας.

ΖΥΓΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν να φτάσετε στα όριά σας. Τα οικονομικά σας θα σας βάλουν σε περιπέτειες και θα αναζητήσετε άμεσες λύσεις. Μικρές εντάσεις θα έχετε σε οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να πραγματοποιήσετε βασικές, αλλά αναγκαίες αλλαγές. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν με αγοροπωλησίες περιουσιακών στοιχείων. Μην αμελείτε όμως την αισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια νέα επαγγελματική συνεργασία θα σας βοηθήσει να λύσετε βασικά σας προβλήματα. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκεί να απαιτήσετε περισσότερες απολαβές. Ο σύντροφός σας θα είναι αρνητικός στις σκέψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα πρέπει να δείτε τα επαγγελματικά σας με μεγαλύτερη φαντασία και προοπτικές. Τα οικονομικά σας θα δείξουν σημάδια ισορροπίας. Ο σύντροφός σας θα είναι προκλητικός και θα δείχνει τη δυσαρέσκειά του, χωρίς όμως αιτία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια νέα συνεργασία θα έχει μακροπρόθεσμες προοπτικές, αλλά να είστε προσεκτικοί στις απαιτήσεις της. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά με τάση ανόδου. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει εντάσεις, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.

ΙΧΘΕΙΣ
Ξαφνικές αλλαγές στο χώρο εργασία σας θα σας βάλουν σε σκέψεις και ανησυχίες. Οικονομικές υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε βοήθεια από αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Να έχετε υπομονή.

astrologio.gr

Διαβάστε επίσης