Άγριος καβγάς Ιακωβίδου-Σηφάκη: «Φασισταριά είστε» – «Ντροπή σου» (βίντεο)

Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αποκαλυπτικά». Μεταξύ της Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Ελένης Αυλωνίτου.

Δημοσιογράφοι και βουλευτές έγιναν μαλλιά κουβάρια στο πλατό για τις τηλεοπτικές άδειες και τη ψήφιση για τέσσερα κανάλια. Η Τάνια Ιακωβίδου συζητώντας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σηφάκη εκνευρίστηκε, έχασε την ψυχραιμία της και πέταξε κοσμητικά επίθετα on air.

Η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή αν υποστηρίζει ότι τα κανάλια είναι παράνομα και ο ίδιος απάντησε “ναι”. Από εκεί και πέρα οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ τους στο κατακόρυφο, με την Τάνια Ιακωβίδου να εξοργίζεται με αυτά που άκουγε από τον Γιάννη Σηφάκη.

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Φασισταριά είστε, φασιστοειδή υποκείμενα», είπε μεταξύ άλλων η Τάνια Ιακωβίδου, ωστόσο, εκνευρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης Σηφάκης της είπε “τόσο πολύ καίγεστε;”, με την ίδια να απαντάει:

“Καίγομαι βρε ηλίθιε για όλους αυτούς που θα μείνουν άνεργοι”. «Ντροπή σου, ντροπή σου, υπερασπίζεσαι την ανομία και την διαπλοκή», απάντησε ο Γιάννης Σηφάκης και εκεί ο Μένιος Φουρθιώτης αναγκάστηκε να πάει σε διαφημίσεις, καθώς οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.