Άλλη μια μουσική βραδιά με τον (Ραφηνιώτη) Μίμη Πλέσσα στο Half Note

Και αυτή την Πέμπτη (15 Ιανουαρίου) ο Μίμης Πλέσσας μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου με… jazz διάθεση μας προσκαλούν σε μια μελωδική βραδιά.

plessas2Γνωστή και αγαπημένη, η μουσική παρακαταθήκη του Μίμη Πλέσσα παραμένει διαχρονική και σύγχρονη έως τις μέρες μας. Σε έναν χώρο, άρρηκτα συνδεδεμένο με την jazz, όπως το Half Note Jazz Club, θα απολαύσουμε έναν διαφορετικό, ανανεωμένο Μίμη Πλέσσα, σε ένα ρεσιτάλ ενορχηστρωμένο από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος μαζί με την ορχήστρα του, την «Ορχήστρα των Αισθήσεων», θα ερμηνεύσει αγαπημένα μας τραγούδια.

Ο Μαυρίκιος εμπνευσμένος από το έργο του μεγάλου δημιουργού θα καταθέσει την προσωπική του μουσική σφραγίδα σε συνθέσεις που του εμπιστεύτηκε ο Μίμης Πλέσσας για να τις μεταφέρει στον χωρόχρονο, καθώς ο ίδιος θα τον συνοδεύσει στο πιάνο, σε ένα μοναδικό ρεσιτάλ αφιερωμένο στην ποιοτική μουσική.

Τα ηχοχρώματα από πιάνο, ακορντεόν, κιθάρα, φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, κοντραμπάσο, τύμπανα και κρουστά και οι διασκευές με τις jazz πινελιές και αποχρώσεις θα συντελέσουν στην αρμονική συνύπαρξη και διάλογο μεταξύ του μουσικού παρελθόντος και του παρόντος, αποδεικνύοντας την μεγαλοσύνη της μουσικής τέχνης.

Ενορχηστρώσεις-Διασκευές: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Συνοδεύει η “Ορχήστρα των Αισθήσεων”:
Πιάνο – Ακορντεόν: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Κιθάρα: Ιάσονας Μαυρογεώργος
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Κλαρινέτο: Ελίνα Γεωργίου
Σαξόφωνο: Κωνσταντίνος Κονήδας
Βιολοντσέλο: Κωνσταντίνος Σερελέας
Κοντραμπάσο: Λουκάς Κερκύρας
Τύμπανα – Κρουστά: Χριστόφορος Γκερμένης

Φωτογραφίες: Ηλίας Γεωργουλέας / GeoPhoto

HALF NOTE JAZZ CLUB (Τριβωνιανού 17, Μετς)

Πληροφορίες – Κρατήσεις – 210 9213310

Η ώρα έναρξης είναι: 21.30 και η είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη).