Ήρθε το γκρέϊντερ και πιάνει… δουλειά

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Έτσι δεν λένε; Ε λοιπόν ναι. Αυτή η Δευτέρα είναι αλλιώτικη από τις άλλες. Κι αυτό γιατί έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Ραφήνας το γκρέιντερ της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο παραλήφθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου.

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με συντονισμένες ενέργειες πήρε το μηχάνημα, το οποίο θα κατευθυνθεί προς την Αιολίδα για αποκατάσταση των οδών του οικισμού ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων όσο και μία από τις δεσμεύσεις της δημοτικής αρχής, η οποία έγινε πράξη

greinter2

Οι Αντιδήμαρχοι Ραφήνας – Πικερμίου Α. Παλπατζής και Β. Μπουρνούς

Παράλληλα το μηχάνημα θα επεμβαίνει σε περιπτώσεις χιονοπτώσεων για την διάνοιξη των οδών, ενισχύοντας έτσι την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του δήμου.

Μιλώντας στο «irafina» o αντιδήμαρχος κ. Αντώνης Παλπατζής είπε ότι «τις επόμενες ημέρες θα γίνει αποτύπωση της κατάστασης στην οποία παραλαμβάνεται το μηχάνημα ώστε να επιδιορθωθούν τυχόν βλάβες και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς την Αιολίδα για την αποκατάσταση των οδών».

Ευχαριστίες από τον Γιώργο Κοκκόλη

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Αιολίδα και για τον δήμο της Ραφήνας. Μετά από συντονισμένες ενέργειες είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε στους κατοίκους της Αιολίδας πως όχι μόνο δεν τους έχουμε ξεχάσει αλλά εργαζόμαστε μεθοδικά και με σχέδιο για την ανακούφιση του οικισμού και την επίλυση των προβλημάτων τους. Τόσο ως αντιδήμαρχος όσο και ως κάτοικος της Αιολίδας, ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Βασίλη Πιστικίδη και τους συναδέλφους αντιδημάρχους κ. Μπουρνούς και Παλπατζή για την ταχύτητα με την οποία έδρασαν για να έχουμε σήμερα αυτή την επιτυχία», δήλωσε ο Γιώργος Κοκκόλης, αντιδήμαρχος Πικερμίου.

greinter3

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.