Από τις πολεμικές τέχνες στα καλλιστεία για Μις Ανατολική Αττική

Όταν βλέπεις γυναίκες να διατηρούν στο ακέραιο την θηλυκότητα τους και να την συνδυάζουν με μαχητικό πνεύμα, δεν μπορείς παρά να δώσεις τα εύσημα. Μία τέτοια περίπτωση είναι η Ελπίδα- Μαρίνα Δημητροπούλου. Ξεκίνησε από τριών ετών τις πολεμικές τέχνες και έφτασε να αγωνίζεται για την Εθνική ομάδα Tae Kwon Do, νικώντας μάλιστα την Maria Espinoza (δύο φορές Ολυμπιονίκη) μέσα στο Μεξικό!

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε την δεύτερη θέση στα καλλιστεία με τίτλο Mις Ανατολική Αττική και Fashion Model στα καλλιστεία του κ. Κερανόπουλου, κάνουν την Δημητροπούλου μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση για να μάθουμε περαιτέρω πράγματα για εκείνη. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Μαρίνα σε καλωσορίζουμε στο Fightsports.gr. Πως αποφάσισες να ξεκινήσεις τις πολεμικές τέχνες;
«Ξεκίνησα μπαλέτο η αλήθεια, αλλά έβαλε το χεράκι του ο μπαμπάς και με έγραψε σε τμήμα καράτε. Η απόφαση μετά ήταν στο χέρι μου, για αν θα μείνω ή όχι. Τελικά έκατσα. Είχα δύο υπέροχους δασκάλους που με κράτησαν σ’αυτή την σχολή 8 χρόνια»!

elpida dimitropoulou3

Με πιο τρόπο σε βοήθησαν οι πολεμικές τέχνες στη ζωή σου;
«Έχω βοηθηθεί πολύ απ’αυτό. Πολλά πράγματα αρχίζεις να βλέπεις στη ζωή με άλλο μάτι. Γίνεσαι πιο ευαίσθητος και παράλληλα δυναμικός. Είναι ωραία να χάνεσαι με τις ώρες μέσα στο χώρο που αγαπάς».

elpida dimitropoulou5

Με ποια στυλ έχεις ασχοληθεί;
«Ασχολούμαι 18 χρόνια, 8 χρόνια καράτε και 10 Tae Kwon Do. Ανήκω στη σχολή Jaguar και έχω προπονητή τον Γιάννη Γκόβα που με έχει βοηθήσει πολύ στη πορεία που έχω κάνει».

elpida dimitropoulou1

Θα πρότεινες και σε άλλες γυναίκες να ασχοληθούν;
«Ναι θα το πρότεινα σε όλες τις γυναίκες! Οι πολεμικές τέχνες είναι η ζωή μου, δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν υπήρχα στο χώρο. Οπότε μην χάνουν χρόνο κι ας ξεκινήσουν το συντομότερο. Είναι ωραία να ξέρεις να αμύνεσαι. Οι γυναίκες όταν ασχολούνται μ’ένα μαχητικό άθλημα έχουν αυτοπεποίθηση όταν κυκλοφορούν μόνες έξω».

elpida dimitropoulou2

Με τι άλλο ασχολείσαι πέραν των πολεμικών τεχνών;
«Έχω ασχοληθεί με φωτογραφήσεις, διαφημίσεις, έχω συμμετάσχει σε καλλιστεία και διαφημίσεις ρούχων. Έχω πάρει τίτλους σε καλλιστεία όπως Μις Αττική και Μις Fashion Model».

Πηγή: fightsports.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.