Δεν αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας

Στις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά παραμένει τελικά ο καταδικασμένος σε ισόβια Ασημάκης Κατσούλας, ο αρχηγός των Σατανιστών της Παλλήνης, η δράση των οποίων είχε σοκάρει ολόκληρη τη χώρα πριν από 23 χρόνια.

Το Σάββατο κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Ασημάκης Κατσούλας είχε αποφυλακιστεί μετά από 23 χρόνια κάθειρξης όμως ο διευθυντής των φυλακών Αγιάς στα Χανιά Γιάννης Κλαπάκης διευκρίνισε πως ο Κατσούλας παραμένει φυλακισμένος.

«Δεν ισχύει ότι αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας. Βρίσκεται σε εμάς στις φυλακές», είπε ο κ. Κλαπάκης, και αποκάλυψε ότι ο «Σατανιστής της Παλλήνης» είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης αλλά αυτή απορρίφθηκε πριν από 20 μέρες.

Η αλήθεια είναι πως ο Κατσούλας βγήκε από τη φυλακή αλλά με άδεια, κάτι που συμβαίνει συχνά αφού έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του και έχει δικαίωμα αδειών. Η τελευταία φορά που πήρε άδεια ο ισοβίτης Κατσούλας ήταν τα περασμένα Χριστούγεννα.

Ο Κατσούλας έχει μεταφερθεί στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά εδώ και πέντε χρόνια.

Μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησης αποφυλάκισης, δεν έχει καταθέσει νέο αίτημα. Έχει όμως το δικαίωμα να κάνει νέα αίτηση, αφού όμως περάσει ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.