Διέρρηξαν το γραφείο Δημάρχου!

Αναστάτωση επικρατεί από νωρίς, σήμερα το πρωί, όταν έγινε αντιληπτή διάρρηξη στο γραφείο του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού, στη Λότζια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κλοπή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν οι δράστες μπήκαν στο Δημαρχιακό γραφείο – πιθανότατα από παράθυρο στο ισόγειο του κτιρίου – κάνοντας, κυριολεκτικά, άνω – κάτω τον χώρο υποδοχής και το γραφείο της γραμματείας.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως εκλάπησαν, τόσο ο φορητής υπολογιστής του Δημάρχου από το γραφείο του, όσο και της γραμματέως του.

Τέλος, οι άγνωστοι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν και το γραφείο της Αντιδημάρχου Παιδείας, που βρίσκεται, επίσης, στον πρώτο όροφο του Δημαρχιακού Μεγάρου.

Αυτήν την ώρα, άντρες της “Σήμανσης” παίρνουν αποτυπώματα, ενώ ερευνώνται οι απώλειες από την πρωτοφανή αυτή πράξη.

Σε γραπτή του δήλωση πάντως, ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, αναφέρει για το περιστατικό:

«Εύλογο προβληματισμό και ερωτηματικά δημιουργεί η σημερινή διάρρηξη στο δημαρχείο Ηρακλείου, στη Λότζια, που είχε ουσιαστικά στόχο το γραφείο του Δημάρχου.
Αφαιρέθηκαν οι προσωπικοί υπολογιστές (λάπτοπ) του Δημάρχου και της γραμματέως του. Αναμένουμε την τάχιστη εξιχνίαση της υπόθεσης από την Αστυνομία.
Συνεχίζουμε κανονικά τη δουλειά μας, και δεν πτοούμαστε από τέτοιες ενέργειες».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.