Δωρεάν laptop & tablets σε δικαιούχους

Η Vodafone προχωρά με «Ψηφιακή Αλληλεγγύη», στηρίζοντας τους πιο αδύναμους οικονομικά πολίτες. Έτσι, συμβάλλει στη μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσα από δωρεάν ίντερνετ, laptop ή tablets.

H Vodafone συμμετέχει στη δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» για τους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος των 8 Περιφερειών που καλύπτει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση», παρέχοντας κορυφαίες υπηρεσίες Internet για πρόσβαση στο διαδίκτυο, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και τη δυνατότητα υπηρεσίες κατ’ οίκον συμβουλευτικής υποστήριξης εντελώς δωρεάν.

Οι δικαιούχοι, προσκομίζοντας το κουπόνι της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης» μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα της Vodafone και να επιλέξουν μέσα από ένα ευρύ πακέτο επιλογών που καλύπτουν τις ανάγκες τους, όπως mobile ή σταθερό Internet, tablet ή laptop και όλα αυτά με την υποστήριξη και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες από την κορυφαία Ομάδα Internet της Vodafone που θα είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση.

Ειδικότερα, η Vodafone προσφέρει μεταξύ άλλων:

-Δωρεάν σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Mobile broadband Ψηφιακή Αλληλεγγύη με 5GB δωρεάν μηνιαία χρήση αξίας 12/μήνα*.

-Σύνδεση στο πρόγραμμα hol double-play GR+300’, που προσφέρει απεριόριστο internet έως 24 Mbps, απεριόριστες αστικές κλήσεις, δωρεάν 300΄/μήνα προς όλα τα κινητά Ελλάδας από 6€/μήνα*

-Επιλογή μέσα από ένα ευρύ κατάλογο συσκευών με δωρεάν tablets και φορητούς υπολογιστές όπως Samsung Galaxy Tab 4, Huawei Media Pad, Prestigio PMT7177 3G & HP Notebook 15’’-r127nv αξίας 230€

-Δωρεάν παροχή USB Stick με την επιλογή αγοράς laptop

-Δωρεάν υποστήριξη και ενημέρωση (προαιρετικά) σε βασικά στοιχεία χρήσης του εξοπλισμού και του διαδικτύου αξίας 60€.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.