Επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Ποια ΠΑΕ αναλαμβάνει;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια, με πρωταγωνιστή πρόεδρο-ιδιοκτήτη ΠΑΕ, ο οποίος φεύγει και αναλαμβάνει ιστορικό σύλλογο (βρίσκεται σε κρίση), αφού πρώτα ο ίδιος πουλήσει την εταιρεία σε ισχυρό παράγοντα, που έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια από μεγάλη ομάδα.

Σύμφωνα με το sdna.gr ο πρώτος είναι ο Γιώργος Σπανός, ο δεύτερος ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και η ομάδα, ο ΟΦΗ.

Η παρουσία του “καπετάνιου” στα επίσημα του Περιστερίου (σε αρκετά ματς πέρυσι και φέτος), στο πλάι του φίλου του, δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη είχε δώσει “τροφή” για επιστροφή της οικογένειας στο ποδόσφαιρο, μέσω του Ατρόμητου. Βάλτε και την μόνιμη φημολογία των τελευταίων ετών ότι έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να φύγει ο Σπανός, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει πει στο πρόσφατο παρελθόν ότι είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον και δεν ήθελαν πολύ οι καφενειακές συζητήσεις να μετατραπούν σε πληροφορίες!

Δείτε ακόμα:  Θρήνος στην Formula 1: Πέθανε ο Sir Φρανκ Γουίλιαμς!

Μάλιστα, από το περιβάλλον του Σπανού (έχει ενημερωθεί για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να πουλάει στον Βαρδινογιάννη) έλεγαν αστειευόμενοι: “Ας την ζήταγε την ομάδα ο “καπετάνιος” για να την απογειώσει και εδώ είμαστε. Από τα… καφενεία μέχρι την πρόταση υπάρχει τεράστια απόσταση”.

Αντιθέτως, υπάρχει βάση, αλλά όχι θέμα όσον αφορά τον Σπανό και την εμπλοκή του στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ. Στο πρόσωπό του ορισμένοι παράγοντες της κρητικής ομάδας βλέπουν την καταλληλότερη λύση για την διάδοχη κατάσταση. Μάλιστα, άνθρωπος του συλλόγου χτύπησε την… πόρτα του προέδρου του Ατρόμητου, προκειμένου να δει αν επιθυμεί να αναλάβει. Ωστόσο, το “αφεντικό” της περιστεριώτικης ΠΑΕ δεν ενδιαφέρεται και δεν υπήρξε πρόσφορο έδαφος για να συνεχιστεί η κουβέντα, παρά το ότι από το Ηράκλειο δεν… εγκαταλείπουν την προσπάθεια.

Δείτε ακόμα:  Μόνος στο ρετιρέ ο Παλληνιακός, 3-0 τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Η κρούση ανθρώπων του ΟΦΗ που ψάχνουν έναν ηγέτη με παραγοντική εμπειρία και οικονομική επιφάνεια, όπως είναι ο Σπανός, είχε ξεκινήσει και λόγω της αντρίκειας στάσης του τελευταίου στο θέμα του μη ορισμού του αγώνα Ατρόμητος-ΟΦΗ (δεν ήθελε να το πάρει στα χαρτιά). Το πρώτο… πέσιμο καταγράφηκε στο ματς Εργοτέλης-Ατρόμητος, που έγινε στο Γεντί Κουλέ.