Η ΕΘΝ.Ο.Α βραβεύει Παλαιστικό Σύλλογο και Φανή Ψαθά

Με επιστολή της στην Ολυμπιονίκη Φανή Ψαθά του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου η Ιλεάνα Κλοκώνη Διευθύντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας, την προσκαλεί στην ετήσια τελετή βραβεύσεων για να παραλάβει τιμής ένεκεν το μετάλλιο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.).

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ:
κ. Φανή Ψαθά
Παλαιστικός Σύλλογος Ραφήνας – Πικερμίου

Αξιότιμη κ. Ψαθά,
Εκ μέρους της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) σας ενημερώνουμε ότι την χρονιά που πέρασε στελέχη του συλλόγου σας και αθλητές σας, μαζί με εσάς προσωπικά, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα της ΕΘΝ.Ο.Α. στηρίζοντας εθελοντικά το «1ο Πανελλήνιο Τριήμερο Εθελοντισμού», με τίτλο: «Έλα και εσύ! Δώσε Ελπίδα! Δώσε ζωή! Τα παιδιά, μας χρειάζονται!», όπου συμμετείχαν οι αθλητές όπως δηλώσαν: Μαρία Βραχνού, Δήμητρα Γιωτάκη, Αντώνης Καραγκουδάκης, Βασιλική Ντάλα – Πασπάλη, Μαρία Τσέρμου και Αναστάσιος Φρατζόλας.

Κυρία Ψαθά, υπό αυτό το πρίσμα, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογό σας για την άριστη συνεργασία και ανταπόκριση στο ανωτέρω πρόγραμμα της ΕΘΝ.Ο.Α.

Παρακαλείσθε όπως παραστείτε στην ετήσια τελετή βραβεύσεων για να παραλάβετε τιμής ένεκεν το μετάλλιο της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας (ΕΘΝ.Ο.Α.), την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Παράλληλα και μετά την υπερβολική ζήτηση από το κοινό του εκπαιδευτικού βιβλίου της Ακαδημίας με τίτλο: “Αξίες Ολυμπιακές! Από την Ολυμπία… προς όλο τον Κόσμο! Ένα Μαγικό Ταξίδι!”, θα παρουσιαστεί επίσημα από τις εκδόσεις Άγκυρα, κατά την διάρκεια της τελετής των βραβεύσεων.

Σας περιμένουμε με χαρά,
Διατελώ με τιμή,
Ιλεάνα ΚΛΟΚΩΝΗ
Δ/ντρια Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδα

PSATHA n

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.