Η Λίμνη του Μαραθώνα μετατρέπεται σε παράδεισο με βαρκάκια!

u03a8u03b9u03bdu03acu03bau03b7u03c2

Από την ημέρα που εξελέγη δήμαρχος Μαραθώνα, συνηθίζει να ενημερώνει τους followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τα όσα καταφέρνει να κάνει για τον τόπο του.

Ο λόγος για τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής ανάρτησε στα social media φωτογραφία του, μαζί με τους Μάκη Βορίδη και Εύη Χριστοφιλοπούλου, στη λίμνη του Μαραθώνα.

Με την εν λόγω ανάρτηση ο κ. Ψινάκης αποκάλυψε ότι η λίμνη του Μαραθώνα αποχαρακτηρίστηκε και πλέον θα αρχίζει η ριζική της αναδιαμόρφωση.

«Με υπουργική απόφαση του Κου Βορίδη, η ιδέα της Υπουργού Κας Χριστοφιλοπούλου έγινε πραγματικότητα σήμερα. Η υπέροχη Λίμνη του Μαραθώνα αποχαρακτηρίστηκε και θα γίνει ένας Παράδεισος με βαρκάκια, ποδηλατοδρόμους, jogging κλπ. Από το 1923 που χτίστηκε το φράγμα επιτέλους θα γίνει η Λίμνη του Μαραθώνα αυτό που της αξίζει. Ένας τουριστικός παράδεισος και ένας ρομαντικός χώρος άθλησης και αναψυχής που θα μπορούμε να απολαμβάνουμε όλοι μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους Υπουργούς και σε όλους τους συνεργάτες μου που δούλεψαν τόσο σκληρά παρόλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια του συστήματος για να γίνει τόσο γρήγορα πράξη αυτό το δύσκολο έργο!!!» ήταν η λεζάντα-ενημέρωση, με την οποία συνόδευσε την ανάρτησή του.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.