Ιωάννινα: Συγκλονίζει ο πατέρας που του έδωσαν λάθος νεκρό μωρό

Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαλλήλους ή τον υπάλληλο που έδωσε λάθος μωρό για ταφή σε οικογένεια.

Ο τραγικός πατέρας μίλησε συγκλονισμένος για την περιπέτεια που έζησε η οικογένεια του αφού έκτος από το θάνατο του παιδιού τους και την ταφή που ακολούθησε, θα πρέπει τώρα να προχωρήσουν ξανά σε νέα κηδεία του πραγματικού τους παιδιού.

«Πήγαμε σπίτι να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον και μας πήρε τηλέφωνο ο αξιωματικός υπηρεσίας από την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων και μας είπε ότι έγινε λάθος» είπε συντετριμμένος ο πατέρας.

Την Κυριακή το βράδυ, όπως σας γράψαμε δυο νεογνά κατέληξαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η οικογένεια του ενός βρέφους, ενός κοριτσιού, που νοσηλευόταν για 6 μέρες στο νοσοκομείο, παρέλαβε χθες τη σωρό του παιδιού και λίγο αργότερα, έγινε η κηδεία του στα Ιωάννινα.

Την ίδια μέρα έχασε τη ζωή του κι ένα αγοράκι, αλβανικής καταγωγής που η οικογένεια του ζει στην Κέρκυρα. Ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι του νοσοκομείου έδωσαν από λάθος το αγοράκι στην οικογένεια του κοριτσιού…

«Η συγγνώμη είναι ελάχιστη, θα τιμωρηθεί όποιος φταίει» είπε στο STAR o διοικητής του νοσοκομείου!

Το νοσοκομείο των Ιωαννίνων ανέλαβε τα έξοδα για τη κηδεία του δεύτερου μωρού ενώ το μεσημέρι έγινε η εκταφή του βρέφους που κηδεύτηκε στα Ιωάννινα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.