Καρέ επιτυχίας για τα «θηρία» της Ραφήνας

unnamed

Οι αθλητές «θηρία» της Ραφήνας και του Πικερμίου στάθηκαν στο ύψος τους, έδειξαν την δύναμή τους στην Α΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων και Παίδων κι απέδειξαν ότι δικαιολογημένα τους αποκαλούν «θηρία».

unnamed 2

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΣΠΑΛΗ ΚΑΙ ΑΦΟΙ ΜΙΑΟΥΛΗ

Τα παιδιά του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας – Πικερμίου στους αγώνες που διεξήχθησαν αυτό το Σαββατοκύριακο (31/1 και 01/2) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελλησινός» της Καισαριανής παρουσιάστηκαν σε φόρμα κι απέδειξαν πως έχουν δυνατότητες να πάνε πιο ψηλά.

unnamed 3

unnamed 4


Γιώργος Μιαούλης και Βασίλης Κολλάρος

Ο Γιώργος Μιαούλης στα 55 κιλά ελευθέρας Πάλης Εφήβων και ο Γιώργος Τσαρούχας στα 85-100 κιλά ελευθέρας Πάλης παίδων κατέκτησαν την τρίτη θέση και την πρόκρισή τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

unnamed 1

Ο χάλκινος Τσαρούχας με την μητέρα και τον πατερά του

Ο Μάριος Πασπάλης στα 69 κιλά και ο Παρασκευάς Μιαούλης στα 63 κιλά Παίδων ξεπέρασαν τον εαυτό τους, βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα, καθώς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους και διαβάζουν καθημερινά για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

unnamed 5

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στον προπονητή Βασίλη Κολλάρο για την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία για τους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και στα Τρίκαλα αντίστοιχα.

unnamed 6

unnamed 7

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.