Ο Μπουρνούς απαντά (αντί του Γ. Κοκκόλη) στον Βασιλόπουλο

bournous3

O κ. Βασιλόπουλος φορώντας το προσωπείο του υπερασπιστή της νομιμότητας και της ηθικής, προσπαθεί με παρεμβάσεις –άρθρα του, να παρουσιάσει το άσπρο-μαύρο και να διαβάλει την δημοτική αρχή μέσω ενός διαδικτυακού μέσου επικοινωνίας που τον έχει ενοχλήσει και ονομάζεται piratenews.gr

Η άγνοια του φτάνει στο σημείο να μην γνωρίζει ούτε βασικά πράγματα που αποτελούν αυταπόδεικτα δεδομένα ακόμα και για μη ασχολούμενους «επαγγελματικά» με την τοπική πολιτική σκηνή, όπως ο κ. Βασιλόπουλος.

Ποια είναι αυτά;

1. Η πρόσκληση της συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.Π.Ζ.) της 29ης Σεπτεμβρίου στάλθηκε προς δημοσίευση και δημοσιεύτηκε σε κάποια διαδικτυακά μέσα και ανέφερε φυσικά και τα θέματα προς συζήτηση. Ήταν δε γνωστή και στα μέλη της.

2. Η εισήγηση για το θέμα αυτό (περί ανάκλησης αδείας καταστήματος) στάλθηκε προς τα 7 μέλη της Ε.Π.Ζ. μέσα στα οποία περιλαμβάνονται και 2 της μειοψηφίας, η κα Κατσούδα και η κα Στέφου, άρα δεν υπάρχει έγγραφο ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΤΙΚΟ που διέρρευσε.

3. Η συνεδρίαση της Ε.Π.Ζ. είναι δημόσια και μπορεί να παρακολουθεί από τον καθένα, αλλά ο κ. Βασιλόπουλος μόνο στην κριτική είναι καλός και όχι στην παρακολούθηση των γεγονότων, πολλών δε περισσότερο της αληθείας.

4. Το αποτέλεσμα της συζήτησης της συνεδρίασης της 29ης Σεπτεμβρίου δεν ήταν μυστικό, σε μια συνεδρίαση που συμμετείχαν μέλη της Ε.Π.Ζ. και δεν γνωρίζω και ποιοι άλλοι, διότι δεν εμπίπτουν τα λεγόμενα και οι γνωμοδοτήσεις των μελών σε απόρρητο, «κλίμα» που προσπαθεί να «περάσει στο μύθο που πλάθει ο κ. Βασιλόπουλος

5. Οι συζητήσεις και το αποφαντικό της Ε.Π.Ζ. έχουν το χαρακτήρα μόνο της εισήγησης προς τα όργανα του δήμου (Δημοτικό Συμβούλιο και δήμαρχος) που έχουν εκ του Ν. 3852/10 (Καλλικράτης) το δικαίωμα απόφασης.

6. Οι αποφάσεις-εισηγήσεις της Ε.Π.Ζ. ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ

7. ΔΕΝ υπάρχει απόφαση δημάρχου για ανάκληση άδειας λειτουργίας και στην αναφορά στο συγκεκριμένο site αναφέρεται σαφέστατα η έκφραση «θετική γνωμοδότηση» ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, γι’αυτό και η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης δεν διαθέτει τίποτα στα «χέρια» της

8. Στον τίτλο του θέματος του συγκεκριμένου site που μπήκα να διαβάσω τη διατύπωση του ενυπόγραφου άρθρου, δεν αναφέρεται το θέμα σε χρόνο αόριστο ότι ήδη ανακλήθηκε η άδεια αλλά σε χρόνο «παθητική φωνής ενεστώτα» ότι ανακαλείται και όχι ανακλήθηκε άδεια. (Αλλά αυτά είναι γραμματικά θέματα που θα μιλήσουμε άλλη φορά)

9. Η είδηση δημοσιεύτηκε και σε άλλο site (irafina.gr) αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον κ. Βασιλόπουλο( προφανέστατα γιατί).

10. Οι αναφορές του κ. Βασιλόπουλου περί δήθεν ισχυρισμών της ιδιοκτήτριας για μη γνώση των μηνύσεων δεν είναι αληθείς, διότι αντίστοιχη επικοινωνία είχα τις προηγούμενες μέρες και εγώ προσωπικά με την ιδιοκτήτρια και είχε μια χαρά γνώση και για την επαλήθευση μπορώ να ανοίξω το απόρρητο των τηλεφώνων που κατέχω.

11. Η ίδια η ιδιοκτήτρια ήταν γνώστης της διαδικασίας που θα ακολουθείτο και για τοα αποτέλεσμα της που θα οδηγούσε σε ανάκληση της αδείας της και γι’αυτό ισχύει προς επαλήθευση η ίδια άρση απορρήτου.

12. Η ιδιοκτήτρια έχει ενημερωθεί μάλιστα προσωπικά από εμένα τηλεφωνικώς για τις περαιτέρω ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσει.

13. Ο κ. Βασιλόπουλος που τολμά να ακολουθεί συνεχώς πολιτική σπίλωσης προσώπων και συνειδήσεων ας αφήσει ήσυχο τον αντιδήμαρχο κ. Κοκκόλη που ασχολείται επαγγελματικά με την δημοσιογραφία – τον οποίο μάλιστα ουδόλως ευνοεί η δημοτική αρχή και να ασχοληθεί με τα του οίκου του.

Ας αφήσει λοιπόν τις κλήσεις σε απολογία ο κ. Βασιλόπουλος και ας απολογηθεί ο ίδιος, πως ο ισχυρισμός του περί ασυμβιβάστου και ηθικού ζητήματος για κάποιον δεν ισχύει για τον ίδιο, όταν η δική του «ηθική» επιτρέπει να είναι τουλάχιστον συνεργαζόμενος με την επίσης ειδησεογραφική σελίδα της περιοχής μας με τον διακριτικό τίτλο «rpn.gr» βάζοντας μάλιστα τον τίτλο της εταιρεία του AVMap GIS AE, ενώ σε άλλον δεν επιτρέπονται τέτοιες κινήσεις.

Αναφέρεται σαφέστατα στο site rpn.gr κ. Βασιλόπουλε ότι ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ συνεχώς την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, άρα αυτό σας καθιστά άμεσα εμπλεκόμενο με το ίδιο αντικείμενο που ασχολούνται και άλλοι κάπου αλλού και όμως τολμάτε να κριτικάρετε άλλους, θυμίζοντας τακτική στρουθοκάμηλου.

Σας θυμίζω κάτι -που σίγουρα όμως ξέρετε- ότι δεν υπάρχει πουθενά το όνομά σας κ.Βασιλόπουλε στο συγκεκριμένο site (παρά μόνο της εταιρείας ΑVMap) και σίγουρα δεν μπορείτε να ισχυριστείτε ότι ο κόσμος γνωρίζει την εταιρεία σας γιατί δεν ζούνε όλοι στον μικρόκοσμό σας.

¨Όλα αυτά δυστυχώς μόνο στη σφαίρα της πολιτικής ψυχανάλυσης μπορούν να ερμηνευτούν.

Μια άλλη φορά θα μιλήσω για κάποιες επιστολές σας στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Μια άλλη φορά όμως να μην κουράζουμε τους αναγνώστες.

Για την πατρότητα των γραφομένων

Ευάγγελος Μπουρνούς

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.