Ο πατέρας μου κρεμάστηκε όταν με είδε γυμνή στο Playboy

Η 25χρονη Loredana Chivu βρήκε τον πατέρα της απαγχονισμένο στη σοφίτα του σπιτιού του. Ο άνδρας αυτοκτόνησε όταν είδε την κόρη του γυμνή στο ρουμανικό περιοδικό Playboy.

playboy girl2

«Δεν το περίμενα, ότι θα έκανε κάτι τόσο ακραίο, όπως το να δώσει τέλος στη ζωή του. Δεν το φανταζόμουν ποτέ», είπε η Loredana.

«Σταμάτησε να μου μιλάει, ήταν αρκετά αναστατωμένος», δήλωσε η 25χρονη «όταν έμαθε τι είχα κάνει, απομονώθηκε από τους ανθρώπους και προσπάθησε να απομονώσει και εμένα από την υπόλοιπη οικογένεια. Πίστευα ότι εκεί θα τελείωνε όλο αυτό, ότι θα το ξεπερνούσε αλλά δε περίμενα ποτέ ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο»

playboy girl3

Η Loredana, 25 ετών σήμερα, ζει στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας. Αν και έχουν περάσει χρόνια η ίδια δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ και δεν έχει καταφέρει να διαχειριστεί τον πόνο που της προκάλεσε η αυτοκτονία του πατέρα της.

«Ποτέ δεν ξεπέρασα το σοκ από την αυτοκτονία του πατέρα μου. Δεν άφησε σημείωμα πριν βάλει τέλος στη ζωή του κι όλοι μου έλεγαν, ότι μέχρι το τέλος ήταν χαρούμενος και χαμογελαστός. Είναι ένα μυστήριο, το γιατί έφτασε σε αυτό το σημείο. Είχαμε πολύ καλή σχέση και μιλούσαμε κάθε μέρα. Μέχρι που έβγαλα τις φωτογραφίες. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, μου είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστώ τον πόνο από το πώς έφυγε».

playboy girl4

playboy girl1

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.