Ο Τύπος κατεβαίνει στις κάλπες. Ποιοι δημοσιογράφοι έβαλαν υποψηφιότητα

Δεκάδες είναι οι δημοσιογράφοι που κατεβαίνουν ως υποψήφιοι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνουν περισσότερους από δέκα -εν αναμονή ακόμα του Επικρατείας. Ανάμεσά τους ο διευθυντής της Αυγής Νίκος Φίλης για την Α’ Αθήνας και ο αρχισυντάκτης της Καθημερινής Νίκος Ξυδάκης, η Αννέτα Καβαδία της ΕΡΤ, ο Γιώργος Κυρίτσης στην Β’ Αθήνας. Επίσης οι Νάσος Αθανασίου και Γιώργος Βαρεμένος στις περιφέρειες τους. Ο Αλέξανδρος Τριανταφυλίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης, η Δάφνη Σφέτσα στη Λευκάδα, ο Σπύρος Ραπανάκης στην Β’ Πειραιά.

Με τη Ν.Δ. κατεβαίνουν οι δημοσιογράφοι Δ. Κωνσταντάρας, Μ. Μαυρομάτης, Κ. Γκιουλέκας,Μάξιμος Χαρακόπουλος καθώς και οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι Πάνος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Ανδριανός, Εύη Τατούλη, Αννα Καραμανλή, Γ. Μιχελάκης, Αργ. Ντινόπουλος, Σοφία Βούλτεψη, Σ. Κεδίκογλου, Τάνια Ιακωβίδου, Γ. Κοντογιάννης κλπ.

Με το ΠΑΣΟΚ κατεβαίνουν η Συλβάνα Ράπτη στην Α’ Αθήνας, ο Παντελής Καψής στην Β’ Πειραιά, ηΑννα Αραμπατζή στις Σέρρες, ο Π. Περιβολάρης στην Καστοριά, ο Γ. Αναστασίου στη Μαγνησία, ο Κυριάκος Μαντούβαλος στη Λακωνία, η Αικατερίνη Μαρινάκη στις Κυκλάδες.

Με το ΚΙΔΗΣΟ του Γ. Α. Παπανδρέου ο Γιάννης Κανελλάκης στην Αττική, ο Ν. Κατσαρός στην Ευβοια, η Μαρία Παπαζαχαρίου στα Δωδεκάνησα. ο Γιάννης Δεμερτζής στην Καβάλα, ο Γιάννης Λάμπρουστην Κορινθία, η Μαρία Χάλκου στις Κυκλάδες, ο Αρ. Αλεξόπουλος στη Μεσσηνία και η Μαρία Γύπαρη στην Πρέβεζα.

Από το Ποτάμι οι Στ. Θεοδωράκης Β’ Πειραιά και Χανιά, Αννυ Ποδηματά Α Αθηνών, Δημ. Τσιόδρας Αττική, Γιώργος Αμυράς Β’ Αθηνών, Χριστίνα Ταχιάου Α’ Θεσσαλονίκης (τελικά ο Νίκος Νικητέας δεν θα είναι υποψήφιος με το Ποτάμι).

Με τους Ανεξάρτητους Ελληνες, εκτός του Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) κατεβαίνει στην Α’ Πειραιά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χρηστοφορίδης (To Xωνί) ενώ με το ΚΚΕ κατεβαίνουν ο αθλητικογράφος Μιχάλης Λεάνης στην Α’ Πειραιά και ο Χάρης Μπόλκας (Alpha) στη Β’ Αθήνας.

Με τη Χρυσή Αυγή κατεβαίνει ο Άρης Σπίνος, ο διευθυντής της “Ακρόπολης”.

Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ – Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) υποψήφιοι θα είναι οι δημοσιογράφοι Γ. Δελαστίκ του “Εθνους” και Ματίνα Παπαχριστούδη στην Α Αθήνας, Π. Πομώνης στην Ζάκυνθο, Ν. Μαναβης στην Λέσβο, Γ. Ματθαίου στην Αττική, Τάσος Αναστασιάδης, Π. Γκαργκάνας της Εργατικής Αλληλεγγύης, Moss-Σύψα Αθηνά σκιτσογράφος στην Β Αθήνας, Κ. Σαρρής στον Πειραιά.

Αν έχουμε παραλείψει κάποιους θα επανέλθουμε…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.