Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στον ΟΤΕ ΤV

u03a7u03c1u03aeu03c3u03c4u03bfu03c2 u03a3u03c9u03c4u03b7u03c1u03b1u03bau03ccu03c0u03bfu03c5u03bbu03bfu03c2

Ο ΟΤΕ TV ανακοίνωσε ότι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εντάσσεται στην δημοσιογραφική ομάδα του και αναλαμβάνει τη μετάδοση των αγώνων που φιλοξενεί η υπηρεσία, όπως και τον σχολιασμό στις αθλητικές εκπομπές των OTESPORT.

Αναλυτικά το Δελτίο τύπου αναφέρει :

Στη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών OTE SPORT του OTE TV εντάσσεται ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, αναλαμβάνοντας τη μετάδοση αγώνων από τις κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς διοργανώσεις που φιλοξενεί ο ΟΤΕ TV, αλλά και παρουσία-σχολιασμό στις αθλητικές εκπομπές των OTESPORT.

«Στη διαδρομή, σχεδόν 30 χρόνων, στην τηλεόραση, υπήρξα τυχερός γιατί βίωσα μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του ελληνικού και διεθνούς ποδοσφαίρου καθώς και όλες τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο η εικόνα φτάνει στον τηλεθεατή. Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που γίνομαι μέλος της ομάδας των OTE SPORT, των καναλιών που αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξη τους στα σπορ», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος για την ένταξή του στη δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV.

Από πλευράς του, ο Δημήτρης Μιχαλάκης, Διευθυντής του ΟΤΕ TV, δήλωσε: «Η ποιοτική δημοσιογραφική και τεχνική κάλυψη σε όλα τα σπορ από μία ομάδα με εμπειρία και αγάπη για τον αθλητισμό, έχουν οδηγήσει τα κανάλια OTE SPORT στην κορυφή της προτίμησης των συνδρομητών μας. Με χαρά καλωσορίζουμε στη δυνατή ομάδα των OTE SPORT τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, έναν δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο λίγοι το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο».

Η πρώτη εμφάνιση του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον ‘αέρα’ του ΟΤΕ TV θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου για τη μετάδοση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ για την 22η αγωνιστική της BarclaysPremierLeague, που θα προβληθεί στις 18.00 στο OTESPORT 1HD. Επίσης, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα καλύψει απευθείας από το Στάμφορντ Μπριτζ το ντέρμπι Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτυ για την 23η αγωνιστική της BarclaysPremierLeague, που θα μεταδώσει το OTESPORT 4HD στις 19.30.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.