Παγωτό… Βιάγκρα; Οτι πρέπει για την Ημέρα των Ερωτευμένων

Το μυστικό της παγωμένης -και μάλιστα – σοκολατένιας απόλαυσης του “Vice Cream” είναι τα πολλά μαγικά συστατικά του, ένα εκ των οποίων το “Lady Prelox”, το οποίο ανεβάζει στα ύψη τη λίμπιντο των γυναικών

To καλύτερο αφροδισιακό για τις γυναίκες την “Ημέρα των Ερωτευμένων” είναι το τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η βρετανική εταιρεία αρτοσκευασμάτων “Τhe Licktators”, με έδρα το Λονδίνο.

Το μυστικό της παγωμένης -και μάλιστα – σοκολατένιας απόλαυσης του “Vice Cream” είναι τα πολλά μαγικά συστατικά του, ένα εκ των οποίων το “Lady Prelox”, το οποίο ανεβάζει στα ύψη τη λίμπιντο των γυναικών.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, το παγωτό παίρνει θέση στα βρετανικά ψυγεία προσφέροντας στις εκπροσώπους του ωραίου φύλου μία ιδιαίτερα αποτελεσματική λύση εάν θέλουν να γίνουν “λιονταρίνες” στο κρεβάτι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το παγωτό “Vice Cream” εμπεριέχει έναν εκρηκτικό συνδυασμό αφροδισιακών : σοκολάτα Ισημερινού , γάλα και κρέμα από τη Βρετανία. Αλλά κυρίως το “Lady Prelox”, μία φυσική ουσία που προστίθεται στο παγωτό, είναι αυτό που μεγιστοποιεί την ερωτική απόλαυση αφού αυξάνει τη ροή του αίματος στις ερωτογενείς ζώνες των γυναικών.

Οι εμπνευστές του παγωτού.. Βιάγκρα προτείνουν και τρεις διαφορετικούς τρόπους για την κατανάλωσή του την ημέρα που ο άγιος των ερωτευμένων έχει την τιμητική του.

Nα φαγωθεί από έναν, να το μοιραστεί το ζευγάρι αλλά και να το αλείψει ο ένας στο σώμα του άλλου για μεγαλύτερη ευχαρίστηση!
Την ώρα που στη Βρετανία το παγωτό Βιάγκρα κάνει την εμφάνιση του, στην Ταϊλάνδη , αξιωματούχοι της Μπανγκόκ ζητούν από τους νέους της χώρας να απαρνηθούν τον έρωτα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αξιωματούχοι ζήτησαν από τη νεολαία να απέχει από τις ερωτικές περιπτύξεις και την Ημέρα των Ερωτευμένων να επισκεφθεί… ναούς καθώς, όπως υποστήριξαν, αυτός είναι πολύ καλύτερος τρόπος εορτασμού της ημέρας του έρωτα.

“Εάν τα παιδιά αγαπιούνται, είναι καλύτερο να πάνε να ελευθερώσουν πουλιά ή να ψαρέψουν ή να πάνε στον ναό», δήλωσε ο Πιραπόνγκ Σαϊτσέουα, αξιωματούχος στην Μπανγκόνγκ. Οι εορτασμοί για τον Αγιο Βαλεντίνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Ταιλάνδη, ωστόσο η κυβέρνηση της χώρας ανησυχεί για τα ποσοστά της εφηβικής εγκυμοσύνης και την εξάπλωση του ιού HIV. Οι έφηβοι, πάντως, θεωρούν από την πλευρά τους, ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η ιδανική μέρα για να έχουν την πρώτη τους ερωτική επαφή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.