Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας

u03a4u03adu03bbu03b7 u03bau03c5u03bau03bbu03bfu03c6u03bfu03c1u03afu03b1u03c2

Παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2015 εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών μέχρι την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρεται μάλιστα η παράταση δόθηκε για να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι που δεν θα προλάβαιναν σήμερα την προθεσμία εξαιτίας της κακοκαιρίας.
Βέβαια αυτή δεν είναι όλη η αλήθεια αφού σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική εκατοντάδες χιλιάδες ήταν οι φορολογούμενοι που είχαν αφήσει για την τελευταία στιγμή την πληρωμή των τελών.
Αναφέρεται μάλιστα πως υπολείπονταν περισσότερες από δύο εκατομμύρια πληρωμές για τις τρεις τελευταίες ημέρες του 2014.
Αυτό πολύ απλά σήμαινε πως οι συναλλαγές ανά ημέρα θα έπρεπε να ξεπερνούν τις 600.000, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του υπουργείου Οικονομικών.

Παράταση και για τις πινακίδες
Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε τελικά παράταση και στην κατάθεση πινακίδων.
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η παράταση αυτή θα ισχύσει τελικά και για τις πινακίδες καθώς εως τώρα ξεπερνούν τις 100.000 οι πινακίδες οχημάτων που, σύμφωνα με το Euro2day, κατατέθηκαν για να μην πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης.
Η παράταση δόθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού η προθεσμία έληγε σήμερα το μεσημέρι και όποιος δεν τα είχε πληρώσει θα έπρεπε να καταβάλλει πρόστιμο ισόποσο των τελών.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.