Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη στην Αττική εξαιτίας του χιονιά

u03a3u03c7u03bfu03bbu03b5u03afu03bf

Ο παγετός και τα χιόνια προκάλεσαν πολλά προβλήματα και στο Λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα δεκάδες σχολεία να παραμείνουν κλειστά αύριο, Πέμπτη, στις βόρειες και ανατολικές περιοχές της Αττικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν:

  • Τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στα δημοτικά διαμερίσματα Θρακομακεδόνων, Βαρυμπόμπης, Ολυμπιακού Χωριού του Δήμου Αχαρνών.
  • Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Διονύσου, ήτοι Διόνυσος, Κρυονέρι, Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Άνοιξη, Σταμάτα, Ροδόπολη.
  • Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα: Αφιδνών, Αυλώνας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Καλάμου, Πολυδενδρίου, Μαλακάσας του Δήμου Ωρωπού.
  • Όλα τα σχολεία στα δημοτικά διαμερίσματα Βαρνάβα και Γραμματικού του Δήμου Μαραθώνα.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν (παγετός), με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και του αρμόδιου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.