Ποιος είναι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που έπαιζε μπάλα μέχρι πέρσι!

Ο νέος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Φοίνικα Περιστερίου και αγωνιζόταν στα αθηναϊκά πρωταθλήματα επί σειρά ετών είναι ο Γιώργος Ψυχογιός που αγωνιζόταν στη θέση του αμυντικού χαφ και διακρινόταν για τη μαχητικότητα του, στοιχείο που τον χαρακτηρίζει λόγω επαγγέλματος (είναι δικηγόρος) αλλά και πλέον θα τον χαρακτηρίζει ως βουλευτή καθώς εκλέχθηκε δεύτερος σε ψήφους στον συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κορινθίας και κατέκτησε μια θέση στους 300 της Βουλής.

Ο Γιώργος Ψυχογιός αγωνίστηκε αρκετά χρόνια στον Φοίνικα Περιστερίου καθώς έμενε στην Αθήνα για να ασκεί το επάγγελμα του. Κατάγεται από το χωριό Καρυά του νομού Κορινθίας και φέτος που αποφάσισε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη σταμάτησε τη μπάλα για να αφοσιωθεί στον προεκλογικό του αγώνα.

psychogios2

Οι πολίτες της Κορινθίας τον τίμησαν με την ψήφο τους στην πρώτη του κιόλας υποψηφιότητα και πλέον έχει ανοίξει νέους ορίζοντες στη σταδιοδρομία του μακριά από το ποδόσφαιρο που ούτως ή άλλως εξασκούσε ερασιτεχνικά. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε στα γήπεδα, αυτή τη φορά σε κάποιο ερασιτεχνικό σωματείο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

H φωτογραφία είναι από την επίσημη φωτογράφηση του Φοίνικα Περιστερίου για την περίοδο 2013-14 στην οποία ο Γιώργος Ψυχογιός ποζάρει μαζί με τους πρώην πια συμπαίκτες του.

Πηγή: http://www.peristerisports.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.