Προς αναβολή το παιχνίδι Τριγλίας – Ραφήνας! – Τι δήλωσε στο irafina.gr ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γ΄Εθνικής κ. Τζανόπουλος

Η κακοκαιρία και τα πολλά μποφόρ στο Αιγαίο, μπλοκάρουν τις θαλάσσιες μετακινήσεις των ομάδων της Γ΄ Εθνικής και πέντε ματς της 16ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο βρίσκονται στον αέρα! Ανάμεσα σε αυτά και ο αγώνας της Τριγλίας με τον Ηρόδοτο.

Πριν λίγο πάντως η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής ενημέρωσε τις ομάδες του Ηρακλείου να επικοινωνήσουν με το Λιμεναρχείο για να εκδώσουν έγγραφα ότι δεν μπορούν να ταξιδέψουν. Τα έγγραφα θα σταλούν στη συνέχεια στην Ομοσπονδία και η Επιτροπή Γ΄ Εθνικής θα αναβάλλει και επίσημα τα παιχνίδια.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Γ΄ Εθνικής Μιχάλης Τζανόπουλος, έχει λάβει ενημέρωση για τους κινδύνους αναβολής.

Το irafina.gr επικοινώνησε προηγουμένως με τον κ. Τζανόπουλο, ο οποίος συγκεκριμένα μας είχε δηλώσει ότι:

” Είμαστε συνεχώς σε επαφή με τις ομάδες από χθες που δημιουργήθηκε το πρόβλημα λόγω της κακοκαιρίας και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Μέχρι στιγμής όλα είναι ανοικτά. Δυστυχώς οι ομάδες δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ταξιδέψουν με αεροπλάνο. Περιμένουμε τα έγγραφα και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας”.

Τα πέντε παιχνίδια του 4ου Ομίλου για τα οποία υπάρχει κίνδυνος αναβολής είναι: Ιωνικός-Γιούχτας, Νέα Ιωνία-ΠΑΟ Κρουσώνα, Τριγλία Ραφήνας-Ηρόδοτος, Αστέρας Βάρης-Κισσαμικός και Αναγέννηση Ιεράπετρας-Κηφισιά.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.