Σε τεντωμένο σχοινί oι σχέσεις Τρέμη – Στραβελάκη

u03a4u03c1u03adu03bcu03b7 - u03a3u03c4u03c1u03b1u03b2u03b5u03bbu03acu03bau03b7

Οριακές οι σχέσεις της Ολγας Τρέμη με τονΝίκο Στραβελάκη από την πρώτη κιόλας ημέρα της επιστροφής της τηλεπαρουσιάστριας στο Μεγάλο Κανάλι. Η δημοσιογράφος εξομολογείται σε στενό κύκλο συνεργατών και φίλων της ότι είναι δυσαρεστημένη που δεν ανέλαβε διευθυντικό πόστο μετά την απειλή παραίτησης από τον Νίκο Στραβελάκη, ο οποίος πήρε τελικά τη θέση του διευθυντή Ειδήσεων.

Βεβαίως, στην καθημερινότητα του Μεγάλου Καναλιού οι δυο τους συνεργάζονται, αφού οι απαιτήσεις της δουλειάς και εν όψει εκλογών δεν αφήνουν περιθώρια για ανταγωνισμούς και ίντριγκες. Η Ολγα Τρέμη που επέστρεψε στο παλιό γραφείο της, είναι καθημερινά από πολύ.. νωρίς στο κανάλι και, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις και δίνει κατευθυντήριες γραμμές για τα πολιτικά θέματα. Ο Ν. Στραβελάκης αποφεύγει να δείξει δημοσίως την ενόχλησή του για τις πρωτοβουλίες(;) της Τρέμη , αλλά την εκφράζει κατ’ ιδίαν στους λιγοστούς ανθρώπους με τους οποίους μιλάει.

Από την άλλη πλευρά, όπως γράφει το Secret, στη Μεσογείων ο Νίκος Ευαγγελάτος συμμετέχει καθημερινά στις συσκέψεις, λέει με διακριτικότητα τις απόψεις του (αρχή είναι) και συμμετέχει στα πάνελ. Οσο για τον Γιάννη Πρετεντέρη, συνεχίζει να εμφανίζεται γύρω στις 7 το απόγευμα, συνοδευόμενος συνήθως από την αρχισυντάκτρια της «Ανατροπής», Μυρτώ Λοβέρδου και φεύγει αμέσως μόλις τελειώσει η παρέμβασή του, νωρίς, αφού δεν μετέχει στα «παράθυρα», λόγω του εμπάργκο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με το Secret, ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν δείχνει ενθουσιασμένος από τις τελευταίες εξελίξεις και αντιμετωπίζει με περίσκεψη τατεκταινόμενα στο Μεγάλο Κανάλι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας υπήρξε και «θερμό επεισόδιο» με πρωταγωνιστή τον Πρετεντέρη.

Πηγή: http://zoornalistas.blogspot.gr/

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.