Στανίση: Είμαι έτοιμη για το Υπουργείο Πολιτισμού

u03a3u03c4u03b1u03bdu03afu03c3u03b7

Αποφάσισε να πολιτευθεί αλλά όχι για να το… παίξει πολιτικός ή για να τα «κονομήσει», όπως λέει. Άλλωστε, ακόμη κι αν εκλεγεί, η Κατερίνα Στανίση δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την πίστα. Όσο για το ρόλο που μπορεί διαδραματίσει, δηλώνει έτοιμη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού!

Σε όσους σχολίασαν την απόφασή της να αποδεχθεί την πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου και να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της «Τελείας», η ίδια απάντησε, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος: «Θα ήθελα να πω σε όλους εκείνους που σχολιάζουν, ότι δεν μπαίνω στην πολιτική για να το παίξω πολιτικός, ούτε για να τα οικονομήσω. Έχω τη δουλειά μου και τα χρήματά μου προέρχονται αποκλειστικά από αυτήν και έτσι θα εξακολουθήσει να συμβαίνει. Εργάζομαι σκληρά από 15 ετών και ξέρω να σέβομαι την εργασία».

Σε ερώτηση για το τι θα έκανε αν της πρότειναν το υπουργείο Πολιτισμού, η τραγουδίστρια απάντησε ότι βεβαίως και θα μπορούσε να ασχοληθεί με αυτό. «Γιατί γνωρίζω πολύ καλά αυτόν τον χώρο. Τον έχω σπουδάσει, τον ξέρω πλέον έπειτα από τόσα χρόνια στη νύχτα. Ξέρω πού πονάει η δουλειά. Να ανοιχτούν μαγαζιά, μουσικές σκηνές, να δουλέψουν οι άνθρωποι, γιατί μέσα από αυτά τα μαγαζιά ζουν πολλές οικογένειες, όχι μόνο οι τραγουδιστές», εξήγησε.

Όσο για το αν χρειάζονται σπουδές για να γίνει κάποιος πολιτικός, η απάντησή της ήταν για μία ακόμη φορά αποστομωτική. «Για να κάνεις καριέρα πολιτικού χρειάζονται και κάποιες γραμματικές γνώσεις, αλλά πάνω από όλα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα πτυχία δεν κάνουν ούτε τον άνθρωπο ούτε τον πολιτικό ούτε τον καλλιτέχνη. Ο σκοπός είναι να ξέρεις πάνω – κάτω τι γίνεται για να μπορέσεις να υποστηρίξεις τη μεσαία τάξη, ώστε με τις κατάλληλες κινήσεις να βγούμε από την φτώχεια που μας δέρνει αυτή την εποχή. Όχι να κάθεσαι στην καρέκλα σου και να διατάζεις, αλλά να κατεβαίνεις και να βρίσκεσαι δίπλα στον λαό, που πηγαίνει στη λαϊκή ή στο παζάρι στο τέλος που κλείνουν και μαζεύει από κάτω για να φάει… Αυτά τα ξέρουν οι πολιτικοί; Τα βλέπουν; Τα ζουν; Εγώ κρατάω επαφή με αυτήν τη μερίδα του λαού, γι’ αυτό μπορώ και συμπονώ. Θέλω να βοηθήσω και να φανώ χρήσιμη».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.