Στα δικαστήρια Μάρκος- Έλενα! Το ξέσπασμα του Σεφερλή

Μέχρι στιγμής έκαναν πολύ μεγάλη υπομονή. Και αυτή όμως έχει τα όριά της.

Είναι έτοιμος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Μπορεί μέχρι τώρα να έχει κάνει μεγάλη υπομονή, αλλά πλέον και αυτή εξαντλείται. Ο Μάρκος Σεφερλής παραδέχθηκε στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” ότι ακόμη δεν έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό, αλλά τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά βρίσκονται στα όριά τους και πάνω από όλα θέλουν να προστατεύσουν το παιδί τους, τον Χάρη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

Τι κι αν είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα κι ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz; Ειδικά τον τελευταίο καιρό οι φήμες για κρίση στο γάμο τους δίνουν και παίρνουν. Οι κακές γλώσσες τούς χωρίζουν κάθε τρεις και λίγο, με αποτέλεσμα να ανησυχούν οι δικοί τους άνθρωποι. Ο Μάρκος πάντως ήταν καθησυχαστικός, αφού τόνισε κατηγορηματικά ότι στα 13 χρόνια που είναι ζευγάρι με την Έλενα αλλά και στα 7 που είναι παντρεμένοι δεν πέρασαν ποτέ κρίση.

Δείτε ακόμα:  Εριέττα Κούρκουλου και Κατρίνα Τσάνταλη ξεσπούν για τη θανάτωση του χιμπατζή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα!

«Τον είδε μόνο μία φορά και μετά ξεψύχησε»- Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μάρκου Σεφερλή

“Δεν έχουμε περάσει κρίση και αυτό φαίνεται. Ο κόσμος πια βλέπει και καταλαβαίνει τι συμβαίνει στον κάθε άνθρωπο”, ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του ηθοποιού και παρουσιαστή που ανέφερε ότι μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί νομικά εναντίον όσων σπέρνουν τέτοιες ειδήσεις “γιατί δεν υπάρχει σύστημα που να σε καλύπτει να γίνει κάτι άμεσα και να προστατευθείς”.

Όμως η υπομονή έχει και τα όριά της και ο Μάρκος με την Έλενα δεν πρόκειται να κάνουν πίσω αν δουν ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει πάλι. Πάνω από όλα για εκείνους είναι η ψυχική ηρεμία του παιδιού τους.

Δείτε ακόμα:  Θλίψη: Πέθανε η συνθέτης του «Αχ Ελλάδα Σ’ Αγαπώ» Βάσω Αλαγιάννη

Ο Σεφερλής απαντά για την κρίση στο γάμο του με την Έλενα Τσαβαλιά

Είναι η μεγάλη τους αδυναμία και δεν θα διστάσουν να… βγάλουν νύχια για να τον προστατεύσουν και να στείλουν στα δικαστήρια όποιον διανοηθεί να περάσει αυτήν την κόκκινη γραμμή και να ταράξει την οικογενειακή τους γαλήνη.

Πηγή : περιοδικό YES