Στην πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου τραγουδάει ο …Νίκος Χατζηνικολάου

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha έφτασε και είναι για το βράδυ της Τετάρτης, με καλεσμένους που έχουν να αποκαλύψουν πολλά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, γυρίζει στα παλιά του λημέρια, στο κανάλι της Κάντζας, και φέρνει μαζί του πρόσωπα που είναι έτοιμα να «τσαλακωθούν», στο πιο αιρετικό talk show της μικρής οθόνης.

Στην πρεμιέρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από τέσσερα χρόνια, μιλάει στον Πέτρο για τη δύσκολη πολιτική περίοδο που διανύει η χώρα μας, σχολιάζει τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, αποκαλύπτει ποιος κάνει κουμάντο στο σπίτι του και… ανεβαίνει στη σκηνή και τραγουδάει Σαββόπουλο.


Ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης συναντούν τον Πέτρο, θυμούνται τις πιο αστείες και διασκεδαστικές στιγμές από το ταξίδι τους στο Λας Βέγκας, ενώ οι προσωπικές τους εξομολογήσεις είναι αποκαλυπτικές. Το δίδυμο ανταγωνιστικό, οι προκλήσεις μεταξύ τους πολλές.


Ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, το συγκρότημα «48 Ώρες» φτιάχνει το σάουντρακ της βραδιάς, ενώ τον δικό του ρυθμό δίνει το κοινό. To «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, στον Alpha, κάθε Τετάρτη στις 23:10.