Στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ξηρός

u039eu03b7u03c1u03ccu03c2

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός, μετά την τυπική απολογία που έδωσε στον ανακριτή.

Σε δήλωσή του ο κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, συνήγορος του Χριστόδουλου Ξηρού, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ο Χριστόδουλος Ξηρός κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέος και θα μεταφερθεί στον Κορυδαλλό. Ούτε αναλαμβάνει ούτε υιοθετεί τα σενάρια της αστυνομίας ότι ετοίμαζε χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού. Η δικογραφία είναι ελλιπέστατη».

Ο «Μανώλης» της 17Ν οδηγήθηκε σήμερα στις ανακριτικές αρχές έπειτα από την άσκηση ποινικής δίωξης που του ασκήθηκε για βαρύτατα αδικήματα. Ωστόσο, δεν απολογήθηκε αλλά ενώπιον του ανακριτή περιορίστηκε να κάνει την εξής δήλωση:

«Δεν συμμετέχω στην διαδικασία σας, δεν με ενδιαφέρει, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις και σας παραπέμπω στην αρχική μου δήλωση και θέλω συμπληρωματικά να προσθέσω επειδή επαναλαμβάνεται συνεχώς η φράση “με σκοπό να βλάψει την οικονομία της χώρας”, θέλω να προσθέσω τα εξής: Αυτοί που υπηρετείς σαν πιστό σκυλάκι τα κατάφεραν μια χαρά όχι απλά να βλάψουν αλλά να διαλύσουν την οικονομία της χώρας και συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο».

Μάλιστα, κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο Χριστόδουλος Ξηρός φώναξε: «Δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας, αντισταθείτε στις κατοχικές δυνάμεις. δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Πηγή:www.protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.