Στο Κορωπί ο τελικός Κυπέλλου υπό το φως των προβολέων (στις 18.00 η σέντρα)

Είναι οριστικό. Την Τετάρτη 18 Μαρτίου στις 18.00 το απόγευμα υπό το φως των προβολέων στο γήπεδο Κορωπίου ”Αντώνης Πρίφτης” θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου.

Όλα τα παραπάνω οριστικοποιήθηκαν στην σημερινή συνάντηση που είχε η επιτροπή Κυπέλλου της Ένωσης με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Την Θύελλα Ραφήνας, η οποία θα είναι τυπικά γηπεδούχος (μετά από κλήρωση που έγινε), εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Μυτιληναίος , ενώ τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου ο πρόεδρος του σωματείου κ. Λεπατατζής.

Δείτε ακόμα:  ΕΠΣΑΝΑ: Τα τελικά αποτελέσματα του Σαββάτου (16/10)

Οι Λιγνιτωρύχοι ως “γηπεδούχοι” θα έχουν την κεντρική κερκίδα (από την μεριά των επισήμων), ενώ οι ερυθρόλευκοι την απέναντι κερκίδα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά και σκοπός της ΕΠΣΑΝΑ είναι ο τελικός να αποκτήσει πανηγυρικό χαρακτήρα.

Η Ένωση στο μεταξύ έχει προγραμματίσει για την Δευτέρα (16/3) δύο μέρες πριν τον τελικό, συνεστίαση σε μέρος όπου θα ανακοινωθεί, και θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Είναι κάτι που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.

Δείτε ακόμα:  Γίνεται… Ολυμπιακός η ΑΕΚ! Ταξίδι για μεταγραφή έκπληξη - Ο πρώτος που "τελειώνει" ο Γιαννίκης

Ήδη στο στρατόπεδο της Θύελλας έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την όσο το δυνατόν πληρέστερη παρουσία της ομάδας στον τελικό. Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να κάνουν τον αγώνα γιορτή. Άλλωστε είναι η παρθενική τους εμφάνιση σε τελικό και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να το ευχαριστηθούν όλοι: διοίκηση, προπονητές, παίκτες και φίλαθλοι.

Για τις λεπτομέρειες θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

kipello1