Συμφωνεί με τις ριζικές αλλαγές στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γ. Παπαμακάριος (βίντεο)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος βρέθηκε στο στούντιο του Channel 9 και στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ και μεταξύ άλλων πήρε θέση για την περίφημη πρόταση και τις ριζικές αλλαγές που ίσως γίνουν στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο. Αναλυτικά η δήλωση του:

”Πιστεύω ότι η πρόταση της ΕΠΟ είναι να παίζουν 4 ξένοι που σημαίνει πως θα παίζουν 7 Έλληνες υποχρεωτικά. Αυτό πιστεύω ότι είναι θετικό γιατί μην ξεχνάμε ότι σε όλες τις ομάδες τις ερασιτεχνικές, να μιλήσω εγώ για την Ένωση μου βασικά, ότι υπάρχουν πολλά παιδιά τα οποία είναι αλλοδαποί και υπάρχουν πολλά σωματεία που έχουν όχι μόνο 8 έχουν 18. Είναι λογικό κι αυτά τα παιδιά να θέλουν να παίξουν μπάλα.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Μπενφίκα, ακόμα και με «ήρωα» τον Βλαχοδήμο

Γι αυτό η ΕΠΟ προσανατολίζεται σ’ αυτή την πρόταση Είναι μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση, θα το δείξει κι ο χρόνος βέβαια. Όσο για τα δελτία, η χρονική διάρκεια που αλλάζει πιστεύω κι αυτό είναι θετικό γιατί υπάρχουν πάντα παίκτες για διάφορους λόγους που μένουν εκτός πρωταθλήματος. Ήταν ένα από τα θετικά ότι από φέτος ίσχυσε η δεύτερη περίοδος των μεταγραφών τον Ιανουάριο το οποίο που βοήθησε τα σωματεία και πιστεύω αυτή η χρονική αύξηση του ορίου ότι είναι κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, οι υπεύθυνοι και μόνο είναι η μόνο η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ γνωρίζει αν αυτές οι προτάσεις θα περάσουν”.

Δείτε ακόμα:  Στοίχημα: Ευκαιρία να διορθώσει το λάθος του

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω όλη την εκπομπή και όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Γιώργος Παπαμακάριος:

Πηγή: pamebala.gr