Το έχασες το κορμί Κριστιάνο

Ο χωρισμός είναι γεγονός. Εκείνη αρνήθηκε να παρευρεθεί στα 60στα γενέθλια της μητέρας του, δεν τον συνόδευσε στην απονομή για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» και σταμάτησε να τον ακολουθεί και στο twitter. Πόσα ακόμα να αντέξει ο σταρ του ποδοσφαίρου;

Όλα δείχνουν ότι ο πραγματικός λόγος που χώρισε το λαμπερό ζευγάρι είναι η άρνηση της Ιρίνα να παραβρεθεί στο 60στα γενέθλια της μητέρας του Ρονάλντο στην Μαδείρα. Τα Πορτογαλίκα μέσα, λένε ότι ο Κριστιάνο ήθελε να κάνει έκπληξη στην μητέρα του, αφού τα Χριστούγεννα πήγαν με την Ιρίνα στο Ντουμπάι, και να βρεθεί κοντά της στα γενέθλια της. Η Ιρίνα όμως δεν ήθελε να τον συνοδεύσει.

24a5836300000578-0-image-a-29 1421493496472

«Είχαν έναν μεγάλο τσακωμό που κατέληξε με τον Ρονάλντο να περνάει μόνο ε τον γιο του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ιρινά γκρίνιαξε για την Ντολόρες και ο Ρονάλντο υπερασπίστηκε την μητέρα του. Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα αφού τους τελευταίους μήνες δεν τα πήγαιναν καλά».

irina2 5

Επίσης η Ιρίνα έμενε σε ξενοδοχεία όταν πήγαινε στην Μαδρίτη γιατί η Ντολόρες, μητέρα του Ρονάλντο, είχε εγκατασταθεί στο πολυτελές σπίτι του γιου της.

«Η Ντολόρες πίστευε ότι η Ιρίνα δεν ήταν η κατάλληλη γυναίκα για τον γιο της. Ήθελε κάποια που στο μέλλον θα γινόταν η κατάλληλη μητέρα για τον Κριστιάνο τζόυνιορ. Αυτό δεν ήταν προτεραιότητα για την Ιρίνα».

irina

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η απουσία της Ιρίνα από το πλευρό του πρώην συντρόφου της στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και η απουσία της… και στον ευχαριστήριο λόγο του Κριστιάνο.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του μοντέλου, η ίδια δεν κατάφερε να βρεθεί στην Ζυρίχη γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις. Βέβαια αυτό το γεγονός «γεννά» απορίες αφού το ήξερε 12 μήνες πριν για την ημερομηνία της τελετής.

Επίσης σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έβαλε έναν καλό λόγο…για τον σύντροφό της. Αντί να τον συγχαρεί προτίμησε να βάλει φωτογραφίες του εαυτού της.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.